ahmtakif
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar bugün Samsung S23 Ultra cihazını aldım. Telefoncudan yurt içi garantili cihaz diye satın aldım. Eve geldim cihazın kurcalıyordum. Galeride AI özellikleri çok kısıtlı geldi gözüme. Sonra güncellemeleri baktım. Güncelleme gelmiş sonra araştırınca yazılım kısmında tur tur yazması gerekirken bende eux eux yazdığını fark ettim aşağıda eklerim. IMEI sorgusunu yaptığımda cihaz ithalat olarak gözüküyor. Garantiyi sorguladığımda da var olarak gözüküyor. Ben bunların yabancısıyım işin içinden çıkamadım, duruma göre telefoncuya gideceğim. Ek olarak fotoğrafta koyduğum gibi seri numaralı IMEI girdiğim cihazla uymuyor. Samsung'un kendi sitesinde seri numarası ile sorgularsam da fotoğrafsız bir cihaz çıkıyor. Aciliyeti var teşekkürler. İki IMEI de de farklı cihaz çıkıyor. S23 ultrada bildiğim kadarıyla server kaydı var fakat IMEI atma yoktu. Ondan dolayı kafam gereksiz karıştı. Bu da seri numarasını yazdığımda çıkan sonuç. Yazılım da bu olarak gözüküyor ki Samsung'un kendi sitesinde bu yazılımdan sonra bir sürü yazılımın geldiği gözüküyor.
Aydınlatabilen olursa çok sevinirim.
Aydınlatabilen olursa çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: