Alınan Seagate Barracuda HDD yanlış mı geldi?

YOBS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Dosya Ekleri

• 11.PNG
    11.PNG
    139,6 KB · Görüntüleme: 102
  • 12.PNG
    12.PNG
    14,9 KB · Görüntüleme: 96
Hepsiburada ile iletişime geç direkt hiç vakit kaybetmeden. İlk olarak satıcıyı aradığını ve hiç şekilde yardımcı olmadıkları gibi bağırıp çağırdığını da ilet.
hepsiburada'da 14 gün içinde iade hakkı var diye biliyordum arasam yardımcı olurlar mı?

Olmaları gerekir çünkü satıcı belirtilen ürünü göndermemiş. Uygun bir dil ile Hepsiburada'daki yetkiliye anlatın. Ürün belirtilen şekilde gönderilmemiş şimdi fark ettim vs de.
Tamamdır teşekkür ederim.
Olmaları gerekir çünkü satıcı belirtilen ürünü göndermemiş. Uygun bir dil ile Hepsiburada'daki yetkiliye anlatın. Ürün belirtilen şekilde gönderilmemiş şimdi fark ettim vs de.
Hepsiburada ile görüştüm satıcı firma ile görüşüp rapor hazırlatın dedi ama sıkıntıda şu satıcı firmaya ulaşılamıyor ulaşılsa da adam akıllı konuşulmuyor rezillik resmen..
Evet hata var eski bir HDD Seagate 1tb Video St1000vm002 5900 Rpm 64mb Cache Harddisk | Trendyol
Sağlık testi yapın büyük ihtimal sağlık düşük çıkacaktır.
Hız testi böyle çıktı.
1601799935482.png

Arkadaşlar geri ödeme yapıldı diye yazı geldi ama aldığım firma gerçekten dolandırıcı. Lütfen sizlerde ürün alırken çok ince ayrıntısına kadar inceleyin. Herkese teşekkür ederim özellikle; @JRScarface . :)
unknown.png

Arkadaşlar herkese tekrardan selam ben bu hdd'yi tekrar almak istiyorum ama Amazon üzerinden satın alacağım her hangi bir sorun olur mu?
Amazon HDD Link'i
Arkadaşlar herkese tekrardan selam ben bu hdd'yi tekrar almak istiyorum ama Amazon üzerinden satın alacağım her hangi bir sorun olur mu?
Amazon HDD Link'i
Amazon HDD Link'i
Hepsiburada ile mi görüştünüz yoksa satıcı firma ile mi?
İlk olarak satıcı ile görüştüm ama beyinsiz bir kurum oldukları için suratıma kapadılar telefonu ardından Hepsiburada ile görüştüm onlar da iade sürecine sağ olsun yardımcı oldular ve iadem gerçekleşti.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı