Hepsiburada ile iletişime geç direkt hiç vakit kaybetmeden. İlk olarak satıcıyı aradığını ve hiç şekilde yardımcı olmadıkları gibi bağırıp çağırdığını da ilet.
Hepsiburada ile iletişime geç direkt hiç vakit kaybetmeden. İlk olarak satıcıyı aradığını ve hiç şekilde yardımcı olmadıkları gibi bağırıp çağırdığını da ilet.
Olmaları gerekir çünkü satıcı belirtilen ürünü göndermemiş. Uygun bir dil ile Hepsiburada'daki yetkiliye anlatın. Ürün belirtilen şekilde gönderilmemiş şimdi fark ettim vs de.
Olmaları gerekir çünkü satıcı belirtilen ürünü göndermemiş. Uygun bir dil ile Hepsiburada'daki yetkiliye anlatın. Ürün belirtilen şekilde gönderilmemiş şimdi fark ettim vs de.
Hepsiburada ile görüştüm satıcı firma ile görüşüp rapor hazırlatın dedi ama sıkıntıda şu satıcı firmaya ulaşılamıyor ulaşılsa da adam akıllı konuşulmuyor rezillik resmen..
Hız testi böyle çıktı.
Arkadaşlar geri ödeme yapıldı diye yazı geldi ama aldığım firma gerçekten dolandırıcı. Lütfen sizlerde ürün alırken çok ince ayrıntısına kadar inceleyin. Herkese teşekkür ederim özellikle; @JRScarface .
Arkadaşlar herkese tekrardan selam ben bu hdd'yi tekrar almak istiyorum ama Amazon üzerinden satın alacağım her hangi bir sorun olur mu?
Amazon HDD Link'i
Arkadaşlar herkese tekrardan selam ben bu hdd'yi tekrar almak istiyorum ama Amazon üzerinden satın alacağım her hangi bir sorun olur mu?
Amazon HDD Link'i
Amazon HDD Link'i
İlk olarak satıcı ile görüştüm ama beyinsiz bir kurum oldukları için suratıma kapadılar telefonu ardından Hepsiburada ile görüştüm onlar da iade sürecine sağ olsun yardımcı oldular ve iadem gerçekleşti.