Klavye ve mouse oyuncak gibi gerçekten. Neyse ki FPS oyuncusu değilim oyun için gamepad kullanıyorum, masadan kolayca kaldıracağım bir klavye-mause olsun istedim. Bir de insan Logitech olunca daha oturaklı bir şey bekliyor ama eline alır almaz fark ettiriyor kendini.
OC yapmayı düşünmüyorum, OC Genie 4 ile 4.5 Ghz'e kadar çıkabildiğini okumuştum bir yerde ama kullandığım anakart ne kadara çıkabilir bilemiyorum. Bu arada Z serisi anakart harici OC desteği var mı tam emin değilim.
İşlemci nasıl diyen olmuş. Şöyle söyleyeyim; ben, bugüne kadar işlemciyi ağır yük altına sokacak programlar kullanmadım muhtemelen de kullanmayacağım. Kullanmadığım şeylere de para verme huyum yoktur. Bütçem biraz daha olsa i3 alırdım en fazla. Sıcaklık olarak boştayken 40 derece civarı -stok fan ile, yükte ne alemde bilmiyorum

- onun dışında mimari olarak Haswell-Refresh zaten, fazla söze gerek yok.
Oyun olarak ise, NBA 2k15 odaklı toplamıştım. Her şeyi açtığımda 45-50 arası FPS alıyorum, yanına bir de PES-FIFA ne denk gelirse onlar olur, bir iki tane de yarış ya da macera türü oynarsam oynarım. O yüzden kartın oyun performansı konusunda çok fazla bilgi verebileceğimi sanmıyorum.
Son olarak kasaya değineyim. Cooler Master almayı planlamıştım hep ama PSU yuvası altta diye bunu seçtim. Montajı çok rahat oldu, boyutuna rağmen kablolama için bayağı yer kalıyor ama ben kablo yönetimi konusunda düşündüğümden daha beceriksiz çıktım.