[Alındı] 1500 TL Mini PC

Öncelikle sistemin hayırlı olsun.
Bende böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. R7 260x ile G3258 işlemcili bir sistem.
Acaba oyun testleri yapıp paylaşır mısın ? Özellikle Battlefield 4 ve Crysis 3 gibi ağır oyunları test edersen çok sevinirim. :)

Oyle sanmiyorum. DonanimHaber'de tum testlerini paylasti. Stress test gayet iyi ve stabil.

Link atar mısın ben de bakayım. Gerçi benim okuduklarım biraz eskiydi. Normalde kart mart ayında Haswell-Refresh desteği almış ama son BIOS güncellemesinde G3258 desteği geldi yazıyor. Ayrıyetten belirttiklerine göre OC ile alakalı olabilir.

@msitr, Elimde o oyunlar yok maalesef, torrente de bir göz attım boyutları fazla büyük.

@Silinen üye, İyiymiş o zaman ya. İleride T2 mini soğutucu almayı planlıyordum denerim o zaman. Sanırım testi yapan kişi voltaj ayarları ile kendi oynamış. Ben o kadar tecrübeli değilim, OC Genie ile oluyorsa olur. :)

OC meselesi benim için fanteziye kaçıyor biraz. Şimdi bana, altı üstü 2 oyun oynayıp, film izliyorsun senin neyine OC demezler mi? :) Aslında G3220 almayı düşünüyordum da bariz fiyat farkı olmayınca fazla da düşmeyelim dedik. Şöyle bir 3-5 ay kullanayım, performansta gözle görülür azalma olursa cilalarız. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı