[Alındı] 28 Çekirdekli Canavar

İlk olarak resimler akşama doğru eklenecektir. Yazı kısımını şimdiden hazırlıyorum. Ekran kartı elime pazartesi günü ulaşacak. Sistem oyun ve render amaçlı kullanılmakta. Ev sistemi.
  • İşlemci: İntel Xeon E5-2683V3 14 İzlek 28 Çekirdek 35MB Cache
  • Anakart: ASROCK Taichi X99
  • RAM: Crucial 4x8 2400MHz
  • SSD: Samsung 850 Evo x 2 Raıd 0 Modunda
  • Kasa: Masterbox 5
  • İşlemci Soğutucusu: H100i V2
  • Monitör: Samsung Curved 24'
  • Ekran Kartı: Rx 480 x 2
  • Güç Kaynağı: V750 Gold
İşlemci Cinebench'de 6950X'i geçmektedir. Haliyele 5820, 5930 ve 5960X'da geçilmekte. Sorularınızı konu altından yazabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Scratch ve dent olan işlemciler sadece metal plakası hafif hasarlı diyebiliriz. Toptan tedarikçiden aldığınız belli. :)
Dent işlemciyi sorunsuz diye satmak maalesef etik değil. İşlemcinin metal plakası o hasarı alırken işlemcinin etkilenmemesi mümkün değil. Ve bunlar küçük hasarlarda değil deliklerden bahsediyoruz. Köpek ısırığı şeklinde de söylenir. Tedarikçiden(sizin alışveriş sitelerinden ulaşabileceğiniz bir tedarikçi değil maalesef) alıyorum tabiki yoksa elimde stok bulundurma imkanım olmaz yani bu kadar çok aynı model işlemciyi bulmam mümkün olmaz fakat Çin vs. menşeili değil. Türkiye İntel garantili ürün çoğu. Donanımhaber'de aratarak konularıma ve referanslarıma ulaşabilirsiniz. Buradan belki almak isteyen arkadaş olursa yardımcı oluruz diye belirttim.
Rx 480 yurtdışı garantili 850-900TL arası referans tasarım(birden fazla marka mevcut kartlar açılmış kutu fakat sıfır ayarında 1-2 aylık). E5-2683v3 22 ay İntel Türkiye garantili 1300TL.
Ek olarak bu konuda ekstra sorusu olan arkadaş mevcutsa konunun amacından çıkmaması için [email protected] adresine mail atabilir veyahut aynı adresle Skype üzerinden ekleyebilir. İlginize teşekkürler. (y)
 
Rendercıların ne yaptıklarını hep merak etmişimdir şahsen. Biraz bahsetme şansınız var mı? Ben de Xeon X5460 kullanıyorum ama bir render işlemci değil tabi ki.
 
Rendercıların ne yaptıklarını hep merak etmişimdir şahsen. Biraz bahsetme şansınız var mı? Ben de Xeon X5460 kullanıyorum ama bir render işlemci değil tabi ki.
Elinizdeki işlemcide render işlemcisi olabilir. Daha iyi işlemci daha kısa sürede alır. Render işlemi kısaca yapılan düzenlemelerin derlemesi. Öyle habire render alan birisi değilim. Dediğim gibi sistem biraz da tatmin amaçlı :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı