[Alındı] AMD Ryzen 5 1600 ve MSI RX 480 Sistem

Kablolama olmamis, faili mechul bir 200TL ucret var ortada. Bu ucreti neden, nicin verdiniz? Bu sistem nereden toplandi? Hicbir sey anlamadim.
Sistem guzel fakat o kablolama ve fan isi hic ama hic olmamis.

Bu sistemin 5900TL tuttuguna inanmadim bu arada.

Guncelleme:
Evet, sasirmadim. Sistem anca 5500TL ediyor. Ortada 400 liralik bir cebe atma mevcut. Ustune verdigin ek 200TL var. Bu isin sonu guzel bir soguk su.

Hayirli olsun tekrar.

Son düzenleme:
Öncelikle sistemi tekrar yazıyorum. Yukarıya bazı şeyleri yazmayı unutmuşum.
İşlemci: Ryzen 1600 | Anakart: MSI B350 Tomahawk | RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8) 2400MHz | Ekran Kartı: MSI RX 480 Gaming X 8GB | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | Hard Disk: WD Blue 1TB 7200 RPM | PSU: High Power 600w 80+ Bronze | Kasa: Aerocool Project 7 P7-C1 | Monitör: AOC G2260VWQ6 | Klavye: Bloody B120 | Mouse: Bloody V7M |Mousepad: Bloody B-080
Sistem bir bilgisayarcı tarafından temin edilip montajlanmıştır. O ücreti de ailemden dolayı verdim. Benim yapmama izin vermediler. Bir de optik sürücü olarak Asus harici optik sürücüsü var. Bu arada teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ekledigimizde 5750TL yapiyor. Bilgisayarcidan uzak durmaliydin. Sistem toplaman icin burada herkes seferber oluyor. Sinerji, Inventus, Itopya, Nova Bilgisayar gibi siteler sana montajlayip yolluyorlardi. Bu sayede iceride kalan 150+200TL gibi bir miktari kurtarabilirdin.

Olan olmus, iyi gunlerde kullan.

Son düzenleme:
Oyun testlerini bekleriz, iyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…