[Alındı] AMD Ryzen 5 1600 ve MSI RX 480 Sistem

Haydaa nazar degdi bak kasaya
İlk kasa açma deneyimim oldu. Önce arka kapağı taktım (Acayip zorlandım diyebilirim). Sonra cam paneli taktım hepsi bitti. Sağ alt köşedeki vidayı biraz daha sıkıyım derken vidanın yarısı elimde kaldı. Bu vidadan internette bulabilir miyim ? Varsa link atar mısınız ? @CJack60 @UmurX

Camı cikardiktan sonra kirilan vidanin cikintisi kaliyorsa kargaburnu yada pense ile dikkatlice cevirmeyi deneyebilirsin baska birsey gelmedi aklima

Bilgisayarcıyla görüştüm. Yarın firmayla görüşecek. Vida göndermelerini rica edecek.

Eger gondermezler ise ki bence gonderirler, saglam vidalardan birtanesini nalbur veya yapi marketlere gösterim uygun 4 tane vida alip degistirebilirsin

Eger gondermezler ise ki bence gonderirler, saglam vidalardan birtanesini nalbur veya yapi marketlere gösterim uygun 4 tane vida alip degistirebilirsin
Aerocool firması nasıl bir firmadır ? Bilginiz var mı ? Önceden Aerocool marka kasa veya PSU alan varsa marka hakkındaki görüşlerini belirtebilir mi ? Müşteri memnuniyeti açısından soruyorum. (Herkese)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…