[Alındı] AOC G2460PF 144Hz 1ms Freesync Oyuncu Monitörü

Hayırlı olsun. Amazon'dan monitör almanın bir riski var mıdır? Ürün bozuk çıktığında vs. geri gönderebiliyor muyuz ürünü?

Evet iade var fakat nasıl olduğunu henüz ben de bilmiyorum, ürünün Türkiye'de garantisinin geçerli olup olmadığını sorgulamakta fayda var ama. ( Türkiye'de 1 yıl uluslararası 3 yıl garantisi var deniliyor AOC Monitörler için ama distribütör firma Techpro doğrudan 3 yıl garantisi olduğunu söylüyor. )

Selamlar, inceleme için teşekkürler.
Konu ile alakasız lakin masanızı çok beğendim, temin edebileceğim bir yer var mı acaba?
Saygılar..

Dessenti Argento Raflı Ofis Masası Sacramento Fiyatı

Bu masayı genişliğinden ve derinliğinden dolayı aldım. Standart 120x60 masalara göre çok daha rahat bir çalışma alanı sağlıyor.

Ne kadar sure icerisinde geldi acaba ?

Yaklaşık 10 gün.

Uygulaması derken? Kutu içeriğinden çıkan CD ile pek işim olmadığı için takıp çıkarttım sadece. Bir iki uygulaması var bunlardan biri ekranı 4'e bölüp 4 farklı ekran üzerinden çalışabilmenizi sağlıyor, diğeri de menüyü tuşlarla basıp elle ayarlamak yerine uygulama haline getirip daha rahat ayarlamalar yapılmasını sağlıyor.

İkna kısmına gelecek olursak

144Hz çok ayrı bir tad çok güzel bir zevk. Resmen daha önce ben monitör kullanmamışım dedirtiyor insana. Mouse sanki yağ gibi kayıyor, oyunlarda geçişler çok daha yumuşak ve bulanıksız, sayfalarda yukarı aşağı inip çıkarken kayıyor resmen.

TN panel fakat gerçekten güzel bir panel kullanmışlar, parlaklık olsun renkler olsun gayet canlı ve güzel. Bir kaç ince ayardan sonra daha da iyi hale geliyor.

Bence hazır dolar da 2.89 seviyelerine düşmüşken imkanınız varsa bu monitörü almanızı tavsiye ederim.

Tecpro Bilgi Teknolojileri

AOC resmi sitede Satış Ağı bölümünde Türkiye'yi seçince Index ve Logosoft firmaları çıkıyor fakat ikisini de arayınca söyledikleri artık distribütörlüğünü Techpro'nun yaptığı. İletişim bilgilerinden firmayı arayıp ( Techpro ) garanti ve onarım konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kardeş öncelikle hayırlı olsun amazondan alışveriş yapanların çoğalması çok iyi.
bu güne kadar hep 75Euro altı ürün aldım. sıkıntı çıkmadı. Önümüzdeki ay RX480 ve monitor alacağım. fakat şöyle bir durum var;

Adresinizde şehir ve ülke seçiminizi doğru yaptığınıza emin misiniz? Bir de seçtiğiniz ürün shipped and sold by amazon etiketiyle mi satılıyor ayrıca dünya çapında kargo seçeneğine de sahip olması lazım. Bunların hepsi tamam mı acaba?

dediklerinizin hepsi aynen yapılı, ancak Türkiye'ye gönderim yapamıyoruz diyor. kısa süreliğine kapanmış olabilir mi? gönderim.

dediklerinizin hepsi aynen yapılı, ancak Türkiye'ye gönderim yapamıyoruz diyor. kısa süreliğine kapanmış olabilir mi? gönderim.

İlginç kaç aydır sürekli açıktı bu ürünün Türkiye'ye gönderimi.. Neden kapatmışlar acaba ben de anlamadım. Takip edin sürekli umarım tekrar gönderime açılır.

@benisec_benisec Öncelikle iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Bu ürüne gümrükte ne kadar vergi ödediniz acaba? Amazon'dan sipariş ederken hediye paketi yaptırabildiniz mi? Monitörler hediye paketi yapılmıyor diye biliyorum siz denediniz mi ? Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…