[Alındı] AOC G2460PF 144Hz 1ms Freesync Oyuncu Monitörü

@benisec_benisec hocam, senin AOC G2460PF ile ViewSonic XG2401 arasında kaldım sence hangisini alayım ? amazondan sipariş geçeceğim.

Hayırlı olsun usta bende 1200 tl e 3 sene garantili türkiyeden alicam. Zaman ne kadar çok değişti demi.

@benisec_benisec hocam halen monitörü satmayı düşünürsen 1-2 gün içerisinde ulaşabileceğim bir sosyal medya adresi bırakırsan sevinirim.

@benisec_benisec hocam halen monitörü satmayı düşünürsen 1-2 gün içerisinde ulaşabileceğim bir sosyal medya adresi bırakırsan sevinirim.

Hocam hem yeni güç kaynağı aldığım için hem de vega mimarisinden ötürü monitör arayışlarımı bir süre bıraktım. Bakalım yaza doğru netleşir fakat önümüzdeki 2 ay kadar bir süre monitör satmayı düşünmüyorum.

Hayırlı olsun. Benimde planlarım yaza kaldı. Satmayı düşündüğünde ihtiyacım olursa duruma göre iletişime geçeriz hocam.

@Metin_42 @Gafa Monitörümü satışa çıkardım bilginize.
Öncelikle geri dönüş için teşekkür ederim. Bu ay sistem ve monitöre gücüm yeterse almayı düşünüyorum. Konuşmak için burası uygun mu bilmiyorum. İkinci el ürün satışı bölümünde konu açarsan daha doğru olur. Neden sattığını, kaça sattığını , üründe ölü piksel ve deforme vb. varsa bildirerek açarsan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…