[Alındı] ASUS 23" VS239HV IPS-LED Monitör

Neomarin Pendik - Vatan Şubesinden aldım. Link tıkayarak resimlerine ve özelliklerine bakabilirsiniz. Kulaklık,VGA,DVI,HDMI olması benim için artı bir sevinç oldu. Bilgisayarda oyun oynamadığım için fazla özelliklerini bakarak almadım. 23" civarında en uygun bu vardı. 23" 'den aşşağısıda sarmaz. Ben PS3 HDMI'dan takıyorum. Görüntüsü inanılmaz bana göre tabiki de. PS3 tatmin ediyor doyurucu bir akıcılık alıyorum.
Full HD , 80.000.000 Kontrast . Beni en çok karanlık sahneler ve , siyahın ne kadar net olması dikkatimi çekti. Bir önceki monitörde karanlık sahneleri göremeden geçiyorduk. Tabi eski monitör 1280*1024 dü. Buna geçince tofaş'tan inip , ferrari'ye binmiş gibi oldum. En güzel özelliği HDMI - Ps3 takıyorum. DVI-PC takıyorum. İkisi açıkken tek tuş ile iki görüntü arasında geçebiliyorum bu çok hoşuma gitti. Bir sürüde görüntü modu var.
Alacaksanız orta halli kendinizi zorlayarak alınız. Şuan bilgisayarda HD5450 olduğu için film hariç oyun performansını göremedim. PS3'de TLOU ve BEYOND oynadım. TLOU süper grafikler verdi. Resim isteyene resim atabilirim ama gerek duymadım. Kalite tost makinesi :)
 
Kendi amatör çekimlerini de bizimle paylaşırsan alacak olan arkadaşlar düşüncelerini daha iyi netleştirir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı