[Alındı] ASUS Amd Radeon R7 250 1GB GDDR5

Keşke 2GB olan modeli alsaydınız. 1GB sıkıntı yaratacaktır ağır oyunlarda. Çözünürülüğü yükseltmek sıkıntı yaşatabilir.

Keşke 2GB olan modeli alsaydınız. 1GB sıkıntı yaratacaktır ağır oyunlarda. Çözünürülüğü yükseltmek sıkıntı yaşatabilir.

Monitörüm 1366x768 olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ancak 1080p monitörlerde sıkıntı olur.

Merhaba. Bende bu düzeyde bi kart almak istiyorum. League of Legends ve CS:GO oynuyorum yalnızca. Sizin güç kaynağınız nedir?
Benimki 300W yeterli olurmu acaba?

Merhaba. Bende bu düzeyde bi kart almak istiyorum. League of Legends ve CS:GO oynuyorum yalnızca. Sizin güç kaynağınız nedir?
Benimki 300W yeterli olurmu acaba?
Güç kaynağınız yeterli fakat monitörünüzün veya sizin kullanmak istediğiniz çözünürlüğe göre kartın performansı değişecektir.

Güç kaynağınız yeterli fakat monitörünüzün veya sizin kullanmak istediğiniz çözünürlüğe göre kartın performansı değişecektir.

Monitor çözünürlüğü 1366x768. Aşırı bi performans beklemiyorum zaten şuan da HD5450 var. R7 250 high de oynatır mı

işlemci athlon x2 270
4gb ram var

Son düzenleme:
İşlemciniz darboğaz yapacaktır.Şu anda darboğazı bende yaşıyorum.Bazı oyunlarda takılma oluyor.Yakın zamanda Gaming serisi anakart ile i5 işlemci almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…