Alındı: Asus ROG Strix Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256Bit GDDR5X PCI-E 3.0 Ekran Kartı

Hocam Asus'da Auto bir şey teknolojisi var makineler yapıyor dediler yabancı forumlarda da sorunu olan gördüm baya. Evga'nın Classified modelinden bahsediyordum daha çıkmadı ama. MSI'ın tek kötü yanı fiyatları sanırım. Asus 680$, Evga FTW 680$, MSI 720$.

Benim gtx 1080 geldi umarım sorun yok.

Hayırlı olsun hocam nereden aldınız acaba?

Sinerji. Ama kalmadı 1 tane vardı onuda ben aldım. Dilerseniz teknobiyotikde gördüm orada da 1 tane kalmış. Kaçırmayın derim. Reklam falan değil arkadaşlar maksad yardım etmek.

Hayırlı olsun.

Teşekkürler. Pardon hocam konunuz karıştı.

Performansına göre aldım. Valla Fe böyle soğutsaydı onu tercih ederdim ki görüntüsü muazzam. İkisinide aldım baktım ben. Bence görünüm açısından Fe kazanıyor derim.

Şahsen ben de asusa yönelmeye meyilliydim lakin ikilemdeydim ve asusu alırsam gene de içim rahat etmiycek gibiydi madem böyle bir üretim hatası var hoşgeldin msi Yaşadığınız sorun ve gözünüz içinde ayrıyaten geçmiş olsun :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada Yabancı forumda asusun aynı sorunu belirten bir arkadaş vardı (gtx 1080 strix). Bula bilirsem linki atarım. Googlede öyle araştırıyordum karşıma çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…