Alındı: Asus ROG Strix Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256Bit GDDR5X PCI-E 3.0 Ekran Kartı

Hocam bu haber basına şişirilmiş kart gönderme haberi değil mi? Sorunlu değil o basına şişirip göndermişlerdi diye biliyorum ben ama zaten bize verilmez o kartlar.

Hocam bu haber basına şişirilmiş kart gönderme haberi değil mi? Sorunlu değil o basına şişirip göndermişlerdi diye biliyorum ben ama zaten bize verilmez o kartlar.

Evet @Glitchy doğru söylüyor.
Kartlar sorunlu değil, sadece BIOS güncellemesi yapılarak daha performanslı O.C. sürümü çıkacak. O.C. seçeneği MSI Gaming App uygulamasında ve MSI Afterburner ile bize zaten sunulmakta.

Hiç bir sorun yok ve ilk üretimi hatalı diye bir şeyde yok internet yalanıdır. Böyle haberler daha göreceğiz sadece msi değil asusu kirletecekler msi falan bunlar birbirini ezmek için oynanan oyunlar. Aha artık başlamışlar atmaya o hatalı bu hatalı ben sadece linki verdim ki asusu da sıcaklığını kötülüyorlar ama ortada bir şey yok. Boş muhabbet bunlar.

Hepsi sahte haberler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…