[Alındı] Cooler Master Hyper T4

Yeni sistemimin ikinci parçası olan işlemci soğutucumu bugün itibari ile almış bulunuyorum arkadaşlar. Vatan Bilgisayar Kocaeli şubesinden 133 liraya aldım.

Sade fakat büyük bir kutuya sahip. Kutu içerisindeki sert köpük soğutucuyu iyi muhafaza ediyor ayrıca diğer parçaların karton kutu içerisinde soğutucudan ayrı olması ve aralarında köpük olması bu ürünü kargo ile almayı düşünenlerin içini rahatlatabilir.

Ürüne ait tüm açıklamalar kutunun yan tarafında mevcut. Uyumlu soket tiplerinde 1151'i görememek sizi sakın korkutmasın ürün tamamiyle 1151 soketlerle uyumlu. Ayrıca gördüğünüz gibi her türlü soketle uyumlu bir ürün.

Ürünün Türkiye ihracatçısı Vektron Thermaltake'de olduğu gibi burada da karşıma çıktı Ürünün içeriğine dair her şey, adetleriyle birlikte kullanma klavuzunda mevcut. Ürünle birlikte doğal olarak tüm belgeleri ve klavuzları geliyor. Kullanma klavuzunda Türkçe mevcut değil bence bu eksi bir durum.

Ürüne ait tüm parçalar bunlar. Anakartın arka plakasına montajlanacak malzeme plastik fakat sert ve kaliteli bir malzeme kullanmış burada Cooler Master. Soket tiplerine göre ayarlanabilir vida kısımları en iç kısımdan dış kısıma doğru 3 kademeli şekilde ilerletilerek montaj işlemi gerçekleştiriliyor. Hemen yanında 2 adet bulunan plasik aparatlar soğutucuya ek bir fan takmanız durumunda kulanılıyor. Altta 2 adet siyah kare göreceksiniz, her biri 2 parça toplamda 4 parça tek taraflı köpük bant tarzı bir şey. Ne amaçla kullanıldığını ben çözemedim kullanım klavuzuna bakmakta fayda var. Bu arada sol alt köşede gördüğünüz şey tahmin edebileceğiniz üzere termal macun. Tek kullanımlık duruyor, kalitesi hakkında yorum yapamacağım. Sistemi kurduktan sonra daha sağlıklı bilgi veririm.

Güç kablosunun düz ve siyah olması her zaman hoşuma giden bir özellik, Cooler Master'a bu konuda teşekkür ediyorum, ayrıca bağlantı 4 pin'li.

Bu inceleme bir ilk izlenim, kutu açılış incelemesiydi. Asıl performansını sistemimi topladıktan sonra burada açıklayacağım. i5 6600K'dan vazgeçtim i7 6700K alacağım. Bakalım Cooler Master Hyper T4 bu işlemciye yapacağım overclock'larda nasıl tepkiler verecek. Almayı düşünen varsa umarım güzel bir ilk izlenim yazmışımdır. İyi akşamlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel i7 6700K ( alınacak )
Asus Z170 Pro Gaming ( alınacak )
WD Blue 1 TB 7200 RPM ( alınacak )
Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2666MHz ( alındı, 1 ay kadar sonra 1 adet daha 8 GB tek modül alacağım )
Samsung 850 EVO 250 GB SSD ( alındı )
Thermaltake Core V31 ( alındı )
Thermaltake SP 650W 80+ Bronze PSU ( alındı )

Ekran kartını haziranda alacağım, şu an için aklımda Sapphire Nitro R9 380X var fakat yeni Nvidia GPU'ları alacağım zamana kadar çıkarsa ve fiyat olarak beni tatmin ederse alabilirim.

Hocam soğutucu performansı nasıl acaba? Memnun musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…