Alındı: Cooler Master Mastergel termal macun

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, bugün Vatan Bilgisayar'a gidip yukarıda Cooler Master Mastergel termal macunu aldım. Ayrıca bir daha Vatan'dan alışveriş yaparsam iki olsun, ne kadar ilgisiz personelleri var öyle, utanmasam rahatsız ettim kusura bakmayın deyip çıkacağım. Neyse termal macunu alma sebebim i5 4690 işlemcimin 95 derecelerde olmasıydı. Termal macunu uyguladıktan sonra bu değer 70'i gördü fakat 70 ne kadar sağlıklıdır orasından emin değilim. Ama termal macunu değiştirince 25 derece bir düşüş yaşanması bana göre iyi, yorum sizlerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de daha 1 ay önce Arctic MX-4 sürdüm işlemcime. 95 derecelere kadar çıkıyordu şu an 70'i geçmiyor. MX-4 hem fiyat hem de kalite açısından iyidir.

Benim içinde işlemci ve ekran kartımın boştaki eski sıcaklık değerlerini yakalaması yeterli olur. Bu da her ikisi için hemen hemen 7-12 derece arası sıcaklık düşüşü demek. Sanırım 1 haftaya ürün elimde olur.

Ben de daha 1 ay önce Arctic MX-4 sürdüm işlemcime. 95 derecelere kadar çıkıyordu şu an 70'i geçmiyor. MX-4 hem fiyat hem de kalite açısından iyidir.
Ya o kadar farkediyor mu bence artık tükenmiş bitmiş olduğu için o sıcaklıklar yükseliyordur. Ben macun markalarının bu kadar fark edeceğine pek inanmıyorum :/ Çok bitirmeden yenilemek gerek sadece.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı