[Alındı] Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB ve Evga Supernova G3 650W

Merhaba arkadaşlar. 2 senedir kullanmakta olduğum Cooler Master CM690III kasamı ve Cooler Master Silent Pro m2 520w PSU’mu ikinci el olarak satıp yerine başlıkta belirttiğim kasayı ve PSU’yu aldım.

Artılarını ve eksilerini karşılaştırmayacağım.
Sadece eski kasama nazaran daha az fan takabiliyoruz. 3 tane ön tarafta RGB destekli, bir tane arka egzoz (normal) olarak geliyor. Diğer kasa içerisinde
1 tane 200mm 1 tane 120mm içeri hava çeken, 3 tanede 120mm 2'si yukarıya bir tanesi de normal arkaya egzoz olarak takılı fanlarım vardı. İçerisi gayet ferahtı.
Bu kasada ise sanki biraz ısınıyor gibi geldi bana.
Her neyse 2 haftadır kullanıyorum. Şuan için kötü bir durum yok. Her şey yolunda.

PSU’yu modüler istediğim için ve bu modelde indirime düştüğü için bunu aldım. PSU'da gayet güzel 80+ gold sertifikası var.

Uzatmadan fotoğrafları paylaşayım.
Konu hakkında görüşleri olan bilgi almak isteyen arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım edebilirim. Herkese iyi forumlar.
IMG_0397.JPG

IMG_0398.JPG

IMG_0399.JPG

IMG_0400.JPG

IMG_0401.JPG

IMG_0402.JPG

IMG_0403.JPG

IMG_0404.JPG

IMG_0405.JPG

IMG_0407.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasadan almayı düşünüyorum, kablo düzen ve hava sirkülasyonu deneyiminizi paylaşır mısınız? Bir de ön fanlar çoğu rgb kasada olduğu gibi gösteriş için mi yoksa gerçekten soğutıyor mu? Toz filtreleri ne durumda?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı