[ALINDI] Evga GTX 970, i5 6600K, Asus Z 170A Sistem ve Ekipman

Yaklaşık 3 ay önce topladığım sistem için artık bir inceleme gerektiğine karar verdim. GTX 970 ve İ5 6600K'lı sistem.

IMG_0952-min.JPG
IMG_0948-min.JPG
IMG_0949-min.JPG
IMG_0950-min.JPG
IMG_0951-min.JPG
IMG_0952-min.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen hemen aynı sisteme sahibim ama bir şey kafama takıldı 360mm sıvı soğutmayı nereye sığdırdınız?
Bende Silver Stone TD02-E sıvı soğutma kullanıyorum ama bundan daha uzun bir radyatör hiç bir yere sığmaz imkansız yani aynı kasaya sahibiz? :/

Hemen hemen aynı sisteme sahibim ama bir şey kafama takıldı 360mm sıvı soğutmayı nereye sığdırdınız?
Bende Silver Stone TD02-E sıvı soğutma kullanıyorum ama bundan daha uzun bir radyatör hiç bir yere sığmaz imkansız yani aynı kasaya sahibiz? :/
Yok kasanın üstündeki usb ve ses portlarını soktum ve demir baglantılarını kestim üst tarafta yanlızca power tuşu çalışıyor. Türke imkansız de ve izle :D

Dosya Ekleri

• IMG_0953.JPG
    IMG_0953.JPG
    215,8 KB · Görüntüleme: 467
Yok kasanın üstündeki usb ve ses portlarını soktum ve demir baglantılarını kestim üst tarafta yanlızca power tuşu çalışıyor. Türke imkansız de ve izle :D
Gerçekten tebrik ediyorum :ROFL: uğraşıpta orayı nasıl kestiniz yahu ben olsam çift radyatörlü bir soğutucu tercih ederdim ki öyle yaptım :) Hayırlı olsun diyelim, sisteminizde gördüğüm tek eksik anakart bence biraz düşük bir modele kaçmışsınız ama 4.7 GHZ'e kadar çıkmışsınız tebrik ederim.
Bende 6700K ve Asus Maximus VIII Hero var, henüz OC denemesi yapmadım ama ileriye yönelik 5 Ghz planlarım var bakalım yetmediği yerde OC devreye girecek. :matrix:
Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı