[ALINDI] Gtx 970 SLI Sistem

• Konuyu başlatan Hitokiri Battousai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 75
  • Görüntüleme 11.727
Merhaba, sistemi yaklaşık 2 hafta önce topladım. Açıkcası inceleme nasıl yapılır, ne incelenir pek bilgim yok ama sormak istediğiniz, bilmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.

Intel i7 4790K
Gigabyte Z97X-Gaming 5 (Başlangıçta Msi Gaming 7'ydi fakat kart yanınca böyle oldu. )
Msi Gtx 970 100 Me SLI
Crucial Ballistix TacticalTracer 2x8Gb v/Led
Corsair H110
Corsair Cx 750M
Corsair Graphite 760T White
Seagate 2Tb St2000Dm001
Samsung 840 Evo 120Gb
Corsair Vengeance M65
Corsair Vengeance K70

Resimleri atacağım.

Eğer imzanızda yazan sisteme o anakartı aldıysanız bence biraz abartı ve israf olmuş. Asus'un kalitesini tartışmıyorum ama ürünler biraz hakettiğinin üstünde. Daha uygun olsa fiyatlar bende Asus tercih ederim ama anakart konusunda daha ucuza daha F/P anakartları alınabiliyor.

Bu arada efsane olmuş sistem çok şekil duruyor :like:

tabiki bu anakartı bu sistem için almadım o işlemci ve ekran kartı idarelik üstüne 4690k yada 4790k bide kısmetse GTX970 alıcam lise hayatı daha yeni bitti yavaş yavaş toparlıyom sistemi. :D

Yahu onu anladım da bir sorun olup olmadığını soruyorum. Fan hızını arttırdığımdada aynı. 4K olmasının bir yan etkisi olabilir mi acaba ?

Arkadaşlar GTA V oyun incelemesi yapacağım fakat Shadowplay'i açtığımda Fps 60'dan 25'e düşüyor. Performansı etkilemeyen bir video çekme programı varmı acaba ?

Yahu onu anladım da bir sorun olup olmadığını soruyorum. Fan hızını arttırdığımdada aynı. 4K olmasının bir yan etkisi olabilir mi acaba ?

Arkadaşlar GTA V oyun incelemesi yapacağım fakat Shadowplay'i açtığımda Fps 60'dan 25'e düşüyor. Performansı etkilemeyen bir video çekme programı varmı acaba ?
Action ile çekebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı