Hemen hemen aynı sisteme sahibim ama bir şey kafama takıldı 360mm sıvı soğutmayı nereye sığdırdınız?
Bende Silver Stone TD02-E sıvı soğutma kullanıyorum ama bundan daha uzun bir radyatör hiç bir yere sığmaz imkansız yani aynı kasaya sahibiz? :/
Hemen hemen aynı sisteme sahibim ama bir şey kafama takıldı 360mm sıvı soğutmayı nereye sığdırdınız?
Bende Silver Stone TD02-E sıvı soğutma kullanıyorum ama bundan daha uzun bir radyatör hiç bir yere sığmaz imkansız yani aynı kasaya sahibiz? :/
Gerçekten tebrik ediyorum uğraşıpta orayı nasıl kestiniz yahu ben olsam çift radyatörlü bir soğutucu tercih ederdim ki öyle yaptım Hayırlı olsun diyelim, sisteminizde gördüğüm tek eksik anakart bence biraz düşük bir modele kaçmışsınız ama 4.7 GHZ'e kadar çıkmışsınız tebrik ederim.
Bende 6700K ve Asus Maximus VIII Hero var, henüz OC denemesi yapmadım ama ileriye yönelik 5 Ghz planlarım var bakalım yetmediği yerde OC devreye girecek.
Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.