Sistem:
İ5 6600K
EVGA SSC GTX970
Gigabyte Z170-UD3
Thermaltake SE730 80 Plus Bronze
CoolerMaster Hyper 212 EVO
Crucial 8GB 2400Mhz CL14
WD Blue 1TB
Kingston Fury 120GB
Kasa kalmış-Aerocool 800 Grey.
Çok ses yapıyor. Msi daha serin. Tavsiye Msi alın.Xəyal sisteminde bulunan Evga gtx 970 den memnunuz?
İleride benzer sitemi toplamayı planlıyorum.
8 pin ve 6 pinden başla her şey takılı.Kabloları tam takmamışsın sanırım. İçinin montajlı halini görsek iyi olurdu. Yine de hayırlı olsun.
Vatan çalışanları Windows kurmuyor para verip alırsanız kuruyorlar sadece.Hayırlı olsun.
İşletim sistemini sizmi kurdunuz,satın mı aldınız yoksa vatan çalışanlarından mı rica ettiniz ? bir de monitörden memnunmusunuz ?![]()
Teşekkürler.Kablo yönetimini harika yapmissiniz. Ortada hic kablo acikta kalmamis...
Sevgili ben @Recep Baltaş ile yarisirsiniz bu montajla.![]()
Sağol.Hayırlı olsun.
Parçaları Amazondan aldım ve kendim monte etdim.Hayırlı olsun.
İşletim sistemini sizmi kurdunuz,satın mı aldınız yoksa vatan çalışanlarından mı rica ettiniz ? bir de monitörden memnunmusunuz ?![]()
Teşekkürler vakit bulunca mutlaka atarım bu aralar devaluvasyon filan oyuna para vermek istemiyorum.Öncelikle hayırlı olsun. Detaylı oyun incelemeleri yapar mısınız?

Sağolun, inşAllah toplarsınız.Hayırlı olsun süpermiş. Bende böyle kasa toplayacağım kısmet olursa bir gün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.