19 Aralık 2015 Mesaj: 26 Sistem: İ5 6600K EVGA SSC GTX970 Gigabyte Z170-UD3 Thermaltake SE730 80 Plus Bronze CoolerMaster Hyper 212 EVO Crucial 8GB 2400Mhz CL14 WD Blue 1TB Kingston Fury 120GB Kasa kalmış-Aerocool 800 Grey. Genişletmek için tıkla...
Sistem: İ5 6600K EVGA SSC GTX970 Gigabyte Z170-UD3 Thermaltake SE730 80 Plus Bronze CoolerMaster Hyper 212 EVO Crucial 8GB 2400Mhz CL14 WD Blue 1TB Kingston Fury 120GB Kasa kalmış-Aerocool 800 Grey.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Aralık 2015 #11 Kabloları tam takmamışsın sanırım. İçinin montajlı halini görsek iyi olurdu. Yine de hayırlı olsun.
KS KS Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 21 Aralık 2015 #12 Technogamer15100 dedi: Xəyal sisteminde bulunan Evga gtx 970 den memnunuz? İleride benzer sitemi toplamayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok ses yapıyor. Msi daha serin. Tavsiye Msi alın. CJack60 dedi: Kabloları tam takmamışsın sanırım. İçinin montajlı halini görsek iyi olurdu. Yine de hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... 8 pin ve 6 pinden başla her şey takılı.
Technogamer15100 dedi: Xəyal sisteminde bulunan Evga gtx 970 den memnunuz? İleride benzer sitemi toplamayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok ses yapıyor. Msi daha serin. Tavsiye Msi alın. CJack60 dedi: Kabloları tam takmamışsın sanırım. İçinin montajlı halini görsek iyi olurdu. Yine de hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... 8 pin ve 6 pinden başla her şey takılı.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 21 Aralık 2015 #13 Kablo yönetimini harika yapmissiniz. Ortada hic kablo acikta kalmamis... Sevgili ben @Recep Baltaş ile yarisirsiniz bu montajla.
Kablo yönetimini harika yapmissiniz. Ortada hic kablo acikta kalmamis... Sevgili ben @Recep Baltaş ile yarisirsiniz bu montajla.
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.498 Makaleler 4 Çözümler 3 21 Aralık 2015 #14 Hayırlı olsun.
F fahri061 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #15 Hayırlı olsun. İşletim sistemini sizmi kurdunuz,satın mı aldınız yoksa vatan çalışanlarından mı rica ettiniz ? bir de monitörden memnunmusunuz ?
Hayırlı olsun. İşletim sistemini sizmi kurdunuz,satın mı aldınız yoksa vatan çalışanlarından mı rica ettiniz ? bir de monitörden memnunmusunuz ?
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #16 fahri061 dedi: Hayırlı olsun. İşletim sistemini sizmi kurdunuz,satın mı aldınız yoksa vatan çalışanlarından mı rica ettiniz ? bir de monitörden memnunmusunuz ? Genişletmek için tıkla... Vatan çalışanları Windows kurmuyor para verip alırsanız kuruyorlar sadece.
fahri061 dedi: Hayırlı olsun. İşletim sistemini sizmi kurdunuz,satın mı aldınız yoksa vatan çalışanlarından mı rica ettiniz ? bir de monitörden memnunmusunuz ? Genişletmek için tıkla... Vatan çalışanları Windows kurmuyor para verip alırsanız kuruyorlar sadece.
X xStarDustx Hectopat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #17 Öncelikle hayırlı olsun. Detaylı oyun incelemeleri yapar mısınız?
KS KS Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 22 Aralık 2015 #18 Neşeli Enginar dedi: Kablo yönetimini harika yapmissiniz. Ortada hic kablo acikta kalmamis... Sevgili ben @Recep Baltaş ile yarisirsiniz bu montajla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 49967 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağol. fahri061 dedi: Hayırlı olsun. İşletim sistemini sizmi kurdunuz,satın mı aldınız yoksa vatan çalışanlarından mı rica ettiniz ? bir de monitörden memnunmusunuz ? Genişletmek için tıkla... Parçaları Amazondan aldım ve kendim monte etdim. xStarDustx dedi: Öncelikle hayırlı olsun. Detaylı oyun incelemeleri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler vakit bulunca mutlaka atarım bu aralar devaluvasyon filan oyuna para vermek istemiyorum.
Neşeli Enginar dedi: Kablo yönetimini harika yapmissiniz. Ortada hic kablo acikta kalmamis... Sevgili ben @Recep Baltaş ile yarisirsiniz bu montajla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 49967 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağol. fahri061 dedi: Hayırlı olsun. İşletim sistemini sizmi kurdunuz,satın mı aldınız yoksa vatan çalışanlarından mı rica ettiniz ? bir de monitörden memnunmusunuz ? Genişletmek için tıkla... Parçaları Amazondan aldım ve kendim monte etdim. xStarDustx dedi: Öncelikle hayırlı olsun. Detaylı oyun incelemeleri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler vakit bulunca mutlaka atarım bu aralar devaluvasyon filan oyuna para vermek istemiyorum.
shanoglu60 Megapat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 911 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Tarsus Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seo 22 Aralık 2015 #19 Hayırlı olsun süpermiş. Bende böyle kasa toplayacağım kısmet olursa bir gün.
KS KS Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 23 Aralık 2015 #20 shanoglu60 dedi: Hayırlı olsun süpermiş. Bende böyle kasa toplayacağım kısmet olursa bir gün. Genişletmek için tıkla... Sağolun, inşAllah toplarsınız.
shanoglu60 dedi: Hayırlı olsun süpermiş. Bende böyle kasa toplayacağım kısmet olursa bir gün. Genişletmek için tıkla... Sağolun, inşAllah toplarsınız.