[Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key

İlker hocam enter a new product key diyen yere basıp bu g2a'dan aldığım key ile orjinal yapamaz mıyım windows'umu? Format atmak istemiyorum çünkü. İlla format şart diyorsan atacağım mecbur tabii. @NorthernsKnight
Dostum sistemini korsan kullanıyorsundur büyük ihtimal. Temiz format atarak keyi öyle girmenizi öneriyorum. Format atmak çok basit bir işlem. Dosya ve oyunlarınızı yedekleyin ilk önce. Daha sonra temiz format atıp keyi öyle girin.

OEM keyi yalnızca ilk etkinleştirdiğiniz sistemde kullanabilirsiniz. Lisansı başka bir bilgisayara taşıyamazsınız. OEM ibaresi olmayan lisansı ise yine tek bilgisayarda kullanabilirsiniz ama ilk etkinleştirdiğiniz sistemden lisansı silip başka bir sistemde etkinleştirme yapabilir, lisansı başka sisteme taşıyabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Dün akşam bilgisayarıma 8.1 Pro key aldım. Keyi G2A üzerinden 65 TL'ye aldım ininal kart ile. İlk önce bilgisayara temiz bir format attım. Daha sonra aldığım keyi girdim ve key sorunsuz çalıştı.

Link: Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit OEM CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM

G2A üzerinden aldığım için ilk başta çok düşündüm alayım mı diye. Karar verdim ve aldım. Sorunsuz alışveriş olduğu için çok sevindim. Çok ucuza lisanslı Windows aldık çünkü. Windows 10'u da ücretsiz kullanacağım için çok mutlu oldum.

Eki Görüntüle 71876
Ben windows 10 u direk alacağım orijinal key ile bence daha mantıklı :D

Baktım tabi ki. Adam bir çok ürün satıyor bu şekilde. (Norton, Office) Profili olumluydu. 2011 yılında kayıt olmuş. Benim anlamadığım bu adamlar bu anahtarları nereden buluyor. :D
G2A nın her ürünü ucuz satmasının nedeni ürünleri ilk bilmem hangi ülkenin parasıyla(adını unuttum) alıyor bize de kendi para birimi ile satıyor hem ürünü ucuz etmiş oluyor hem kar ediyor.

Önceki yorumlarda anlatılmış. G2a dan key alacaksın. Technopat Sosyal' den Windows 8.1.3 indireceksin, kurulum yapacaksın, keyi etkinleştireceksin, windows 10 rezervesini onaylayacaksın.

Arkadaşlar şöyle birşey söylemeliyim ki böyle kurnaz satıcılar dreamspark kodlarını 50 tl gibi ucuz fiyattan insanlara kakalamaya çalışıyor. Kod ona bedavaya geldiği için kârı var siz zararlı çıkarsınız bence almayın derim. Bu tür kişiler bir şirket tarafından ücretsiz kod edinerek bu işlemi yapıyor. Bir arkadaş yorumda zaten belirtmiş G2A'daki ürünün dreamspark olduğunu.Orjinal alın kafanız rahat etsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM keyi yalnızca ilk etkinleştirdiğiniz sistemde kullanabilirsiniz. Lisansı başka bir bilgisayara taşıyamazsınız. OEM ibaresi olmayan lisansı ise yine tek bilgisayarda kullanabilirsiniz ama ilk etkinleştirdiğiniz sistemden lisansı silip başka bir sistemde etkinleştirme yapabilir, lisansı başka sisteme taşıyabilirsiniz.

Mesela bir sorun oldu. ( Bilgisayarın virüs çöplüğüne dönmesi vs.) Format attıktan sonra OEM keyi tekrar giremiyor muyum?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı