[Alındı] GTX 1060 + R5 2600 Toplama PC

YouTube'da da izleriz tabii de neden Sosyal'den birinden doğrudan bilgi almayalım ki?

Oyun testi de yeter. Sıcaklık, kullanım yüzdeleri, FPS... Elindeki tüm oyunlardan yap ortaya karışık. Alacak olan çok var sendeki işlemciden[emoji6]

Mantıklı.

Tek sıkıntı istediğiniz oyunların çoğu bende oşöayacak buna eminim.
Mesela ben de The Witcher 3 testi yapmak isterim ama bende yok.

GAyet güzel bir sistem olmuş. Eldeki imkanlar ve aciliyet durumu hayal PC'lerden çıkıp, realistik düşünmeye itiyor. Çevre bileşenlerini bilmiyorum, ilgili klavye ve mouse ile ilgili bir tecrübem yok. UPS kesinlikle olması gereken bir opsiyon. Elektrik arızaları nedeniyle sistem kaybetmiş biri olarak buna yapılan itirazları kesinlikle kabul etmiyor, tercihinizi destekliyorum. Uzun zaman sorunsuz kullanacağınıza inanıyorum. İleride tecrübeniz arttıkça ve ürünlerinizle ilgili bilgi sahibi oldukça sistemi güncelleyebilirsiniz. Mesela ben 1 haftada gidip CPU soğutucu almıştım. Klavye ve mouse tercihimden memnun değilim, ofise aldığım setimi eve getiriyorum bugün. Ama bunun haricinde dediğim gibi, sisteminiz sizi çok uzun süre götürür ve baş ağrısı yapmaz.

Eleştirilere önceden önlem alır gibi konu açmışsın ama aldığın sistem eleştirilmeyecek gibi değil. Özellikle bu sitede uzun zamandır vakit geçiren birisi çok daha iyisini toplayabilirdi. Başta aldığın yer olsun sonra seçtiğin parçalar olsun bende hayal kırıklığı yarattı. Şayet 5 dakikada bunları almak yerine konu açsaydın eminim daha iyisini alırdın. Neyse adettendir hayırlı olsun.

Sonradan fırsat zor geçerdi elime. Sistem pek kötü olmadı ama ekipman biraz garip oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…