[ALINDI] Gtx 970 tabanlı sistem

Hayırlı olsun sistem güzel işletim sistemini usb den kur bence en sagliklisi
Orjinal key alman lazimki sürüm yukseltebilirsin şimdi 29 temmuzda Windows8 isletim sistemine windows 10 geliyor bence bunu iyi değerlendir
Orjinal key kullan görüntüyü en iyi sekilde vga ya da HDMI Kablo ile alirsin

Sistemin hayırlı olsun. Size önerim kasayı aldığınızda hatalı montaj var mı diye içini bir kontrol edin. Vatana güven olmuyor

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Testlerini bekliyoruz. İyi eğlenceler.

Hocam sistem gayet dengeli çok yerinde olmuş birtek 4300-4400 sisteme acaba 144HZ monitör olabilir miydi? Sizin tercihiniz hocam yine de gayet iyi bir sistem toplamışsın.

Teşekkürler herkese bu akşam fotoğraflarını paylaşacam arkadaşlar. Dediklerinizide dikkate alıcam.

Hocam sistem gayet dengeli çok yerinde olmuş birtek 4300-4400 sisteme acaba 144HZ monitör olabilir miydi? Sizin tercihiniz hocam yine de gayet iyi bir sistem toplamışsın.
Hocam 144hz alsam en az 600 tl gibi bir ücret daha ödemem gerekirdi. Şu anki monitör 720 tl

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.Gerçekten güzel bir sistem.Ancak monitör bana biraz pahalı geldi.Ne gibi bir özelliği var ki 720 tl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…