[Alındı] Gtx 970 ve i5 4460 Tabanlı Sistem

@emre23aydin Anladım teşekkür ederim cevapladığın için. Son olarak klavye fare ve monitörü demi inventus dan aldın ?

Onu sinerjiden aldım. İnventusta yoktu. 150 TL ye geldi kargo ücretiyle beraber sorunsuz hızlı geldi.

Monitör hariç aynı sistemi toplamışız. Hayırlı uğurlu olsun

Teşekkür ederim. Memnunum elime tam oturuyor. Böyle uyguna geldi set halinde alınca belki farklı model alabilirdim ayrı ayrı alsaydım.

Komşu çocuklarından uzak mavi ekransız başarı dolu kullanım dilerim kardeş. Donanımın güzel. Hatta benzerinide toplamayı düşünüyorum. Yanlış anlama beni ama işlemci (stok) soğutucusu kasanın iç dizaynına hiç uymuyor. Oturaklı soğutucular gerçekten kasaya ciddi ve agresif hava katıyor. İyi günlerde kullanman dileklerimle...

Sağolun iyi dilekleriniz için. İlk fırsatta ssd ve işlemci soğutucu alacağım bütçem yetmedi. Zalman Z3 Plus gerçekten güzelmiş. Tereddütteydim alırken ama pişman olmadım soğutma güzel fotoğraflarda ki gibi ince uzunda değil orantılı. Sadece power tuşunun hissini beğenmedim o kadar bu paraya herhalde en iyisidir.

Araştırmak gerekiyor böyle şeyleri tabi o kadar para veriyoruz karşılığını veren yerden almak varken başka firmaları tercih etmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…