[Alındı] i5 4460 ve GTX 970 Tabanlı Sistem

Herkese merhaba dostlar. An itibariyle vatan bilgisayarda kasamın montajını beklemekteyim.

Şuanda evde olmadığım için resimleri atamıyorum ancak gün içerisinde detaylı resimler ve Allahın izniyle pazartesi-salı günü detaylı ve videolu oyun incelemeleri gelecek.

Gelelim kasada seçtiğim parçalara :

Intel i5 4460 işlemci
Asus h81 gamer anakart
Gskill Ripjawsx 2x4 GB 1600 mhz ram
Asus rog strix gtx 970 ekran karti
Corsair LS serisi 120 gb SSD
Corsair spec-02 650 watt 80+ psu lu kasa
Western Digital 1 TB caviar blue hdd (Daha önceden almıştım)

An itibariyle kasa içeriği bu şekildedir. Reklam yapmak gibi olmasın fakat arkadaşların merak ettiği bir başka konuyu aydınlatmak adına, satış işlemleri sırasında vatan bilgisayar görevlileri gayet kibar davrandılar. Herhangi bir olumsuz durum olmadı. Umarım montaj, kargo ve kullanım konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamam.

Şimdilik bu kadar, tez zamanda detaylı incelemeler gelecek, takipte kalın.

Teknoloji şans işidir. Karşıdaki kişide veya kişilerde sorun olmazsa bile size olabilir. Bunun olmaz deyip garantisini biz veremeyiz. Bana kalırsa sosyalde bir konu açıp tüm GTX 970 kullanıcılarının görüşlerini alabilirsin. Böylece Coil Whine olayı kaç kişi yaşayıp yaşamadığına dair bilgi alıp karar verip satın alır veya almazsın.

Herkese merhaba dostlar. An itibariyle vatan bilgisayarda kasamın montajını beklemekteyim.

Şuanda evde olmadığım için resimleri atamıyorum ancak gün içerisinde detaylı resimler ve Allahın izniyle pazartesi-salı günü detaylı ve videolu oyun incelemeleri gelecek.

Gelelim kasada seçtiğim parçalara :

Intel i5 4460 işlemci
Asus h81 gamer anakart
Gskill Ripjawsx 2x4 GB 1600 mhz ram
Asus rog strix gtx 970 ekran karti
Corsair LS serisi 120 gb SSD
Corsair spec-02 650 watt 80+ psu lu kasa
Western Digital 1 TB caviar blue hdd (Daha önceden almıştım)

An itibariyle kasa içeriği bu şekildedir. Reklam yapmak gibi olmasın fakat arkadaşların merak ettiği bir başka konuyu aydınlatmak adına, satış işlemleri sırasında vatan bilgisayar görevlileri gayet kibar davrandılar. Herhangi bir olumsuz durum olmadı. Umarım montaj, kargo ve kullanım konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamam.

Şimdilik bu kadar, tez zamanda detaylı incelemeler gelecek, takipte kalın.
Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, bir sorum var tüm bileşenleri kasa dahil monitör, klavye, fare hariç ne kadar verdiniz acaba?

GTA 5 Benchmark Videoları 5 dakika sonra yayınlanacaktır, youtube'un düzenleme işlemi sona erdiğinde videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Not : Overclock işlemi Asus GPU Tweak yazılımı ile yapılmıştır, GTA 5 teki ayarlar oyunu oynadığım özel ayarlardır, varsayılan ayarlar değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı