[Alındı] İ5 4460 ve GTX 970 tabanlı sistem

Sistemi 2 ay önce toplamıştım. 3 ay ceza yediğim için şimdi konu açtım.

Özellikler:

• İ5 4460.
  • MSI GTX 970 Gaming 100ME
  • MSI Z97-G43
  • Corsair VS450
  • Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600mhz
  • WD 1 TB HDD.
  • Zalman Z3 Plus
  • AOC i2269wm
  • G230
  • G300s
  • Klavyeyi yazasım gelmedi.
  • Windows Embedded 8.1 İndustry PRO

Oyun testleri:

10 farklı oyun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Warface:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

FAR CRY 4:

Resimler kalitesiz olduğu için 1 tane attım. Yarına kadar LG G3 ile çekip atarım.

fadsf.jpg

Ben zaten 1ms monitör ile test edip almaya karar verdim. 7ms'ye kadar hissedilmiyor. Hiçbirimiz Pro oyuncu değiliz. Ufak farktan sıkıntı yaşamazsınız. Farkı anlamazsınız. İPS ve Displayport olması da artı bir özellik.

Çok teşekkürler. :) Nerede test ettiniz bu arada? Bu monitör konusunda çok kararsızdım bu monitör bana soğuk su gibi geldi :uyku: .

Arkadaşımda Asus'un güzel bir monitörü vardı (1ms) ama modelini hatırlamıyorum. Bana da başta kalın ve kaba geliyordu. Fotoğraflar sizi yanıltmasın çok şık ve ince. (Test ettiğim monitörlerden biri 1ms diğeri 7ms'di)

2 ay önce sinerjiden aldım. Gold'ta ekran kartı 1180 TL'ydi. Monitör (500 TL) ile birlikte 3200 TL'ye aldım. Şuan fiyatlar çok pahalı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı