[Alındı] Gtx 970 ve i5 4460 Tabanlı Sistem

Sisteminiz hayırlı olması dileğiyle hocam. Bir de bu sisteme en az 120 GB SSD olursa çok daha güzel olur.

Biraz da kablolar üzerin'de uğraşsanız daha da güzel görünür.

İnş elime para geçince ssd alacağım ilk fırsatta sağolun.

Bende yaklaşık 40 günlük araştırma sonrası dün parçaları satın aldım benimkiler 3337 TL ye geldi;

İşlemci: Intel core i5 4590
Anakart: MSI h97 gaming 3
Ekran kartı: Gigabyte gtx970 g1 gaming
RAM: Corsair vengeance 2x4 1600 MHz
Hardisk: WD blue 1tb 7200 RPM
PSU: Evga 750b1
Kasa: Zalman z11 neo
Monitör: Casper 2ms 1920x1080 DVI+HDMI+vga+ hoparlör
Mause: Trust sura
Klavye:eski PC mden kalma kablosuz.

Monitörü keşke casper almasaydınız.

Ekran kartının olumlu ve olumsuzluklarını anlatırmısın. Bende 3-5 aya galax 970-980 almayı planlıyorum

Şimdilik olumsuzluk göremedim. Sessiz . Performansı iyi. 2 saat Battfield 4 oynama sonucu en fazla 64 dereceyi görüyor. Zorlanmadığı zaman sadece tek fanı çalışıyor. Maşallah.

Hocam yakın zamanda bende İnventus'dan toplamayı düşünüyorum. Laptop alacaktım da almayacağım galiba. İkinci sayfadaki Vatan Bilgisayar konusunu gördüm çok kötü kablolama vardı. İnventus'un kablo yönetimini çok beğendim. Bende montaj işinden pek anlamam ama ekran kartını takarım. Bende kasa, anakart, işlemci ve harddisk aynı almayı düşünüyorum. Ram tek modül 8 alacağım ileride 16 yapmak daha kolay. Bir de ekran kartım değişik. Hayırlı uğurlu olsun. Bol fps li günlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…