[Alındı] GTX970 & 6700K & ZALMAN R1

Tabi ki, sistem montajını siz yapmasanız bile kutular gelir. Kutu içeriği, belgeler vs. bunlar önemli. Eğer parçalarda kullanıcı hatası dışında bir sorun yaşarsanız ve değişim gerekirse distribütör firma mutlaka kutu ve içeriği eksiksiz şekilde ister sizden ürünü. Aksi halde değişim yapılmaz. Ekran kartı DVI girişi koruma kapağı kayıp diye değişim yapılmadığını bilirim Sinerji'de :) Hassaslar bu konuda.

Tabi ki, sistem montajı siz yapmasanız bile kutular gelir. Kutu içeriği, belgeler vs. bunlar önemli. Eğer parçalarda kullanıcı hatası dışında bir sorun yaşarsanız ve değişim gerekirse distribütör firma mutlaka kutu ve içeriği eksiksiz şekilde ister sizden ürünü. Aksi halde değişim yapılmaz. Ekran kartı DVI girişi koruma kapağı kayıp diye değişim yapılmadığını bilirim Sinerji'de :) Hassaslar bu konuda.

Daha önce hiç toplamadım netten bu açıdan iyiymiş. Bilgi için teşekkürler. Sinerji 200-300 kar ettiriyor her zaman 4000 tl gibi sitem topladığımızda.

Kesinlikle, zaten şu zamanda hala Vatan gibi çalışanlarının çoğu bilgisiz olan ve satış sonrası desteğin yerlerde olduğu bir firmadan nasıl alışveriş yapıyor insanlar anlamış değilim. Şahsen mümkün mertebe İnventus veya Sinerji'yi öneriyorum çevreme. Neyse konu dağılmasın, bu arada o kasanın önündeki parlak kısım hareket ediyor zannımca. Arkadaş çok beğendim ya :)

Kesinlikle, zaten şu zamanda hala Vatan gibi çalışanlarının çoğu bilgisiz olan ve satış sonrası desteğin yerlerde olduğu bir firmadan nasıl alışveriş yapıyor insanlar anlamış değilim. Şahsen mümkün mertebe İnventus veya Sinerji'yi öneriyorum çevreme. Neyse konu dağılmasın, bu arada o kasanın önündeki parlak kısım hareket ediyor zannımca. Arkadaş çok beğendim ya :)
Sadece destek vb olsa hadi neyse de fiyatlar da çok fahiş. İnsanların ısrarla Vatan'da Vatan diye tutturması çok üzücü gerçekten.

Hayırlı olsun kardeşim
Ama ben şuna takıldım 6 bin TL sistem topla ama toplama parası al zaten eleman sana kazandırmış
Toplamak için niye para alıyorsun demi tüketici bu tür şeylere dikkat eder

Hayırlı olsun kardeşim
Ama ben şuna takıldım 6 bin TL sistem topla ama toplama parası al zaten eleman sana kazandırmış
Toplamak için niye para alıyorsun demi tüketici bu tür şeylere dikkat eder
Kurumsal bir şirket için dediğiniz şey absürd kaçar.
Üreticiden alıp kar markajını koyup tüketiciye satıyor. 6000 TL direk firmaya gitmiyor yani.
Yaptıkları yanlış birşey değil. :)

Artık Sinerji değil, uluslar arası garantisi olan ürünleri Amazon.com dan almak daha da karlı. :)
Sistemin hayırlı olsun, bol bol testler ve videolar bekliyoruz. Öyle aldım 2 resim attım bitti yok. :)
Ben aldığım, değiştirdiğim her kart için ayrı ayrı test videoları çekip yayınlamıştım. :)

@Mertosko hayırlı olsun sisteminiz :) Bende sizinle ufak farklılıklar dışında aynı sistemi diziyorum da, soğutma olarak kullandığınız TT Water 3.0 Performer soğutucu ile kaç derece oluyor kasa içi sıcaklık?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı