Tekrardan herkese merhabalar arkadaşlar.
Sayın
@68613 abime çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun evime kadar gelip sistemimi kurup, her şeyi haletti

Kötü şans, ekran kartım arızalı çıktı ve ''
görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu'' hatasını aldım. Problemi çözemediğimden dolayı yaptığım araştırmalara da göre ekran kartım arızalı ve garantiye göndereceğim. Ekran kartım geldiği zaman tüm testleri (sıcaklık, performans vb.) sizlerle paylaşacağım.
@furkanxdgs4 Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Mesela benim ekran kartım arızalı çıktı perşembe günü garantiye yollayacağım.
@Silinen üye @Asya Ay Kasam yamuk değil

Fotoğrafın açısından ve kasanın tasarımından dolayı öyle görünüyor.
@exceptionalinci @rainbox Şimdilik memnunum ama tam anlamıyla inceleme ve test etmem mümkün olmadı. Ekran kartım arızalı durum düzelir düzelmez inceleme ve testleri paylaşacağım.
@Camila Fiyatına göre kasa mükemmel, fakat malzeme kalitesi fiyat ile orantılı olarak orta düzeyde ve sessiz diyebilirim.
@Berkay İpek Şuanda 4.5ghz de çalışıyor 6700k ve 60 dereceyi bulmuyor. Soğutucudan memnunum.
@Drood O konuyla ilgili detaylı bilgiye sahip değilim maalesef
@Suer İşlerinde iyiler. Ben güveniyorum.
Hocam CS GO diyorsunuz da GTA5 Ultrada çok kaliteli bir şekilde oynayacağınıza inanıyorum. Tekrar hayırlı olsun
Farkındayım ama GTA ilgi alanıma girmiyor