[Alındı] GTX970 & 6700K & ZALMAN R1

arkadaşlar herkes den özür diliyorum. ceza almıştım yazım hatalarından dolayı, bu arada windows ile ilgili birkaç sıkıntı yaşıyorum çok deneyimli olmadığım için de çözemedim. ama en kısa zamanda tüm sorularınızı cevaplayacağım tüm testler ile birlikte.
Bu arada bana windows 10 yükleyip tüm driverları çözebilecek bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var İstanbul /Kartal civarında
0506 925 69 88 den ulaşabilirsiniz iyi günler iyi sosyaller.

Merhaba kartal soğanlıkta oturuyorum yardım etmek isterim.

Sisteminiz hayırlı olsun. Yalnız yine ceza alabilirsiniz. Çok fazla yazım yanlışı yapmışsınız son mesajınızda. Haberiniz olsun. İyi sosyaller. @Mertosko

Bu yazım yanlışı işi baya can sıkıcı. Geçen kalın harflerle yazdığım için ban yemiştim Sisteminiz ateş ediyor hocam hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasanın siyahını ben kullanıyorum ve gerçekten çok ucuz ve şık bir kasa. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Bu kasayı kullanan arkadaşlar üst kısım 120 mm fan desteklediği söylenmiş kasa özelliklerinde, ancak 140 mm zorlama ile takılır mı acaba üstten falan ? H110i Gtx mesela.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Sistem çok güzel ve ayrıca sinerji'den toplamış olmanız nedeniyle sinerji.gen.tr'ye olan güven sorunum da çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…