[Alındı] GTX970 & 6700K & ZALMAN R1

Kasayı birebir görmüş birisi olarak kablo düzenlemesi var. Şık ve güzel bir kasa. En çok dikkatimi çeken nokta ise kasanın ön tarafı resimlerde yamuk gibi görünüyor ama göz yanılması sadece yakından bakınca öyle olmadığını anlıyorsunuz. :)

Bloody B120 Q Gamer. Arkadaşın imzasında da mevcut. (y)

Kasayı birebir görmüş birisi olarak kablo düzenlemesi var. Şık ve güzel bir kasa. En çok dikkatimi çeken nokta ise kasanın ön tarafı resimlerde yamuk gibi görünüyor ama göz yanılması sadece yakından bakınca öyle olmadığını anlıyorsunuz. :)

Bloody B120 Q Gamer. Arkadaşın imzasında da mevcut. (y)
Teşekkür ederim hocam görmemişim :) .

Bloody B120 Q Gamer. Arkadaşın imzasında da mevcut. (y)[/QUOTE

Kasayı yeni aldım ben de. Resimlerde gerçekten yamuk gözüküyor ama çıplak gözle düzgün ve güzel :)

@Mertosko hocam sistem hayırlı olsun. Benim sorum sinerji ile ilgili. Nasıl memnun kaldınız mı kendilerinden. Ekran Kartı arızalı çıkmış sanırım. Bunu arayıp söylediğiniz zaman ayıplı ürün sattıkları için direk yenisi ile değiştirmek yerine sizi servise mi yonlendirdiler acaba? Bende sistem toplayacağım sinerji yi ciddi ciddi düşünmeye başladım bilgi almak istiyorum teşekkürler.

@Resurrectionn Merhabalar sinerjiden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fakat montajı kendiniz yapmalısınız. Ben de ordan aldım ama montajı kendim yaptım. Montaj konusunda çok amatörce kasa topluyorlar. Bunlara niye siz cevap veriyorsunuz derseniz konu sahibi arkadaşımın kasasını bire bir gördüm. Hatta bayağca incelemeye vaktim oldu.

Ekran kartını ise sinerjiye götürdü arkadaşım sinerji de servise gönderdi ve servis yenisi ile değiştirdi.

@68613 öncelikle ilginize teşekkür ederim. Hocam baya uzak kaldım bu işlerden kasayı kendim toplayamam o yüzden onlara toplatacağım gibi.

Ekran kartı konusunda demek istediğim şimdi bu hizmeti sinerji değil ekran kartı firması vermiş. Arkadaş aldığı ekran kartına birşey yapmamış direk magzadan bozuk kart takmışlar doğru anladıysam. Bu sebepten ötürü ayıplı mal sattıkları için müşteriyi servisle bekletmek yerine ürünü direk yenisi ile değiştirmeleri gerekli. Yoksa bu onların bir hizmeti değil servis veriyor değişimi direk bozuk mal takmalari onların hatası test yapmıyorlarmi montajtan sonra acaba.

@Resurrectionn Merhabalar sinerjiden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fakat montajı kendiniz yapmalısınız. Ben de ordan aldım ama montajı kendim yaptım. Montaj konusunda çok amatörce kasa topluyorlar. Bunlara niye siz cevap veriyorsunuz derseniz konu sahibi arkadaşımın kasasını bire bir gördüm. Hatta bayağca incelemeye vaktim oldu.

Ekran kartını ise sinerjiye götürdü arkadaşım sinerji de servise gönderdi ve servis yenisi ile değiştirdi.

Ben de montajı kendim yapmak istiyorum ama yapamam diye bir his var içimde. Technopat'ın sistem toplama videolarını izleyerek yapabilir miyim sizce? Ilk defa toplayacağım da.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı