[Alındı] i3 4160 ve GTX 750 Ti Intel Sistem

Hayırlı olsun. Kasa tasarımı güzel görünüyor her ne kadar Everest e güvenemesek de. PSU 12v tan ne kadar w üretiyor yakın resim ekleme şansınız var mı?
Kablolama felaket ötesi olmuş Bir de o fanı taaa nereye bağlamışsınız. İşlemcinin sol alt kısmında işaretlediğim yerde bir fan bağlantısı olması lazım. Orayı kullanmanız daha iyi olur.
İşlemci güç kablosu için anakartın üst kısmından giriş olmadıği için yeşil ile işaretlediğim bölümü kullanabilirsiniz.

ekran kartı aldığımda yanlışlıkları düzelticem. Yanlışları söylediğiniz için teşekkürler @Silinen üye ben arkadaşıma vengerence almasını söyledim ama bunu tercih etti.Ayrıca kasa olarakda bunu seçmemizin nedeni bütçe yetersizliğidir.Anakartı arkadaşım çok istedi ilerde i5 veya i7 takıcakmış @msitr

Hayırlı Olsun. Fandan gelen kablo daha yakında bir yere takılmıyor mu acaba ?

Güzel bir sistem olmuş. Hayırlı olsun, bol FPS'li günler dilerim.

Şu şekilde saçma sapan mesajlar yazıyosunuz ya inan insanın aşırı canı sıkılıyor. Allah aşkına ne alaka ?
Everest firması kalitesizdir. Everest'in servisiyle tanışmadan, ürün göndermeden nasıl böyle rahat konuşabiliyorsun ?
Yada kasasını uzun süre kullandın mı ? Tecrübem olduğundan söylüyorum bunları.
Everest bu.

Benimde tecrübem var merak etme. Ayrıca kullanmadan yorum yapacağına bu kasayı kullananların yorumuna baksak.
@Tolga Şahin @WhoAmI @GokayB
Ayrıca 3 yıl önce aldığım mouse ve Wi-Fi adaptörü hala çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…