[Alındı] İ3 6100 + GTX 950 Sistem

İ3 6100 işlemci stok fanı yeterli mi?
Gayet yeterli.

AEROCOOL GT Advence (AE-GTA-500) 500W USB Ses Siyah Oyuncu Kasası şu kasa seninkiyle aynı değil mi black edition değilde advance diye geçiyor ama resimlerden baktığım kadarıyla aynısı
Aynı kasa bu iki fanlı olanı bunu almanız dağa iyi olur.

kardeşim öncelikle hayırlı olsun bilgisayarın yeterli verimi alabiliyor musun Buna dahil bilgilendirirsen bizi sevinirim diger bir husus kısada olsa calısma performansı hakında ne diyebilirsin
Gayet memnunum yeterli verimi de alıyorum, zaten technopat'in dağa önce kullandığı işlemci+ekran kartı kombinasyonu olduğu gayet dengeli bir sistem, performansı da gayet iyi.

Cs:go gibi oyunlarda deneyim nasıl en önemli olan sey bende Cs:go ve LOL gibi oyunlar

Arkadasin dedigi gibi CS:GO testi yapabilirmisiniz acaba
CS:GO malesef yok LOL de test ettim zaten o tarz oyunlara en yüksek ayarlarda gani gani yetecek bir sistem içiniz rahat olsun. Yinede bakmak istiyorsanız 29.36 dk'dan itibaren bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelile hayırlı olsun sisteminiz. Bende aynı kasanın Advance olan modelini alıcam ama içindeki psu nasıldır aceba? Aynı mıdır sizinkiyle?

Çok sevindim ya,teşekkürler. Resimde ki olan psu olsaydı hem renk olarak uymuyordu hemde verdiği değerler düşüktü. Kasayı Teknobiyotik sitesinden alıcam,umarım resimde ki çıkmaz (n)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı