[Alındı] i3 7100 ve GTX 1050Ti Sistem Ve Oyun Testi

-i3 7100 İşlemci
-GTX 1050Ti Ekran Kartı
-B150M Gaming Pro Anakart
-WD 1TB Blue HDD
-Kingston 8 GB CL14 RAM
-Zalman Z3 Plus 600W Kasa+PSU
-AOC G2260VWQ6 Monitör
-Logitech G103 Klavye
-MSI DS B1 Gaming Fare

Merhabalar .Yukarıda ki sistemi sizin de yardımlarınızla 2 ay önce aldım ve paylaşmak istiyorum.Alırken ne yazık ki vatan bilgisayardan aldım. Aslında konuşmaları falan güzeldi işte bağırma çağırma falan yok (tabii biraz bilgisizler G4560 olmayınca 6098P falan önerdiler). Alacağım parçaları seçtik ve parayı ödedik. Monitör ve ekran kartı o mağazada olmadığı için bekledik 1 hafta falan (Şehir içi olmasına rağmen). Sonra gittik aldık kurdum ve baktım ki içinde OEM kurulmuş Windows 10 var. Adam bana orada deneme sürümü var demişti (O da bizim şansımıza artık :).) Neyse evde sorunsuz çalıştı ve kullanıyorum. Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler. Resimlere ve teste geçelim.

Kutular;
gerçek2.jpg

Dıştan görünüş.(Kırmızı ve siyahı severim:))(Kasa masanın altında ama:kararsız:);
b46900a4-21fe-4f61-b161-a931b02848ba.jpg

Ve rezalet kısım kasamın içi (Yorum sizin);
kas.jpg

CS:GO alabildim ve 5 dakikalık FPS testi videosu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@Silinen üye O kasa ve PSU kablolama için çokta uygun değil. Biraz daha iyisi yapılabilirdi belki ama 0 kablo görünümü o kasada imkansız. Montajı yapan kişi kabloları daha iyi yerden verseydi daha düzenli olabilirdi.

Ayrıca keşke Akasa Venom LX ile başka bir PSU alsaydın. Çok daha iyi olurdu...

Memnunum ama 2 ay önce aldım ve şuan R3 çıkmış durumda o yüzden i3 almanızı önermem. Ekran kartında da bir sıkıntı yok sıcaklıkta falan. Alırsanız R3+1050Ti alın.

Hayırlı uğurlu olsun, mavi ekransız günler dilerim.
Benim de kasa içi kablolamayı öyle bir yapmışlardı ki Vatan'daki arkadaşlarımız...
Teşekkür ederim. Ama ben de içini açtım gerçekten kötü duruyor neyse kullanacağız artık.

Yazım yanlışı olan mesajı alıntıladığım için ceza almışım kusura bakmayın.
Alınma ama kablolama çok çok kötü olmuş. Vatan Bilgisayar'dan mı toplattırdın. @Jira biraz bize yardımcı olabilir.(y)
Zaten ben de resmin üstüne rezalet kısım diye yazdım ve maalesef ki vatandan toplattım.

@Silinen üye O kasa ve PSU kablolama için çokta uygun değil. Biraz daha iyisi yapılabilirdi belki ama 0 kablo görünümü o kasada imkansız. Montajı yapan kişi kabloları daha iyi yerden verseydi daha düzenli olabilirdi.

Ayrıca keşke Akasa Venom LX ile başka bir PSU alsaydın. Çok daha iyi olurdu...
Evet ben de açtım bakınca kablolar başka nereden koyulur ki falan diye düşündüm. Vatandan aldığım için çeşit az yoksa almazdım.

Bir kaç ay sonra toz temizliği yaparken artık düzenlersin. Hayırlı olsun bu arada.
Teşekkürler. Bakalım artık inşallah bozmayız. :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanman dileğiyle. PSU'yu 80+ sertifikalı seçsen daha iyi olurdu sanki. Bir de 600W fazla olmuş. Yine de güzel sistem. :)
Teşekkürler. Vatandan alınca çeşit az oluyor maalesef.

Anakartı keşke B250 mimari seçseymişsin hiç olmazsa ilerde yüksek hızlı M.2 SSD opsiyonun olurdu. Kasa tercihin biraz demode olmuş daha güncel kasa tercih edebilirdin. Hayırlı olsun.
Teşekkürler. Artık aldık yapacak bir şey yok. Size de aynı cevabı vereyim; Vatandan alınca çeşit az oluyor en iyi kasada buydu benim gördüğüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı