[Alındı] i5 4460 - GTX 750Ti Tabanlı Sistem

Cok guzel bir sistem olmus ama keske intel 3. Nesil bir islemci alip kalan para ile gtx 960 alsaydiniz
Ben ole yaptim fullhd ultra ayarlarda bf4 multi de 65-70 fps aliyorum
Gule gule kullanin senelik toz bakimini unutmayin

Hayırlı olsun hocam.
Anakart nasıl acaba H81M Plus mı alınmalı bu bütçeye sizin anakart mı ?
Hocam ben anakarttan memnun kaldım açıkcası. Herhangi bir sorun yok. Standart özellikler sunuyor. Fiyatını hakeden bir anakart. Bütçe varsa tabi H81M-Plus tercihe edilebilir. Ama bu anakart pişman etmez.
Hayırlı olsun. Monitör nasıl görüşlerinizi alabilir miyim?
Hocam monitör tek kelime ile harika. IPS ekran gerçekten süpermiş. Çeşitli modlarla beraber güzel bir deneyim sunuyor. Monitörden çok memnun kaldım. Ama çok hafif BF4 oynarken ani hareketlerimde sallanıyor.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Daha iyileri sizlerin olsun.

Bende de aynı ekran kartı aynı işlemci ve anakart var bilgisayarı açalı 30 dk felan oldu anakart 50 dereceyi gösteriyor sizce normalmidir .

Hayırlı uğurlu olsun. Acaba İşlemciyi Fx 6300 yapsak performans ne olur

Görüşlerini bildirdiğin için teşekkürler. Aynı monitör'ü almayı bende planlıyordum. İyi oldu.

Hayırlı olsun. Keşke ekran kartını topkapı vatandan yoklasaydın. Ben karne indirimi bittikten sonra sordum. Asus gtx 960 726tl msi gtx 960 706tl idi. Msi aldım. 25/06/2015 tarihinde. Vatan internette hala 789tl sanırım.

Hayırlı olsun. Keşke ekran kartını topkapı vatandan yoklasaydın. Ben karne indirimi bittikten sonra sordum. Asus gtx 960 726tl msi gtx 960 706tl idi. Msi aldım. 25/06/2015 tarihinde. Vatan internette hala 789tl sanırım.
Kampanya 1 Temmuz'a kadardı zaten sen kampanya süresinde almışsın. Yinede teşekkürler.

Monitör'den memnunmusunuz bende monitör arayısındayım'da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…