[Alındı] i5 4460 - GTX 750Ti Tabanlı Sistem

Ben kasadan ilk 3-4 gün hiç ses duymadım. Sıcaklıklar falan çok normalin altında en fazla CPU 59, GPU 60 derece oluyor hava akışı gayet iyi fanlardan ses gelmiyor. Şu sıralar güç kaynağından bir ses geliyor cızırtı o bir rahatsız ediyor başka bir sorun şimdilik yok. Ama kasa biraz pişman etti açıkcası. Zalman Z3 alıcaktım çalışanlar benim kafamı karıştırdı. İnşallah bir sorun çıkmaz. Ama ilk günlerdeki sessizlik yok kasada.

Z3 Can kurtatır, 4 Opsiyonel fan ile keske Z3P alsaymışsınız herneyse, ben sese çok ayar oluyorum işlemci soğutucusu olarak ya TX3 Evo Yada Hyper 212 evo düşünüyorum hangisini önerirsin?

Z3 Can kurtatır, 4 Opsiyonel fan ile keske Z3P alsaymışsınız herneyse, ben sese çok ayar oluyorum işlemci soğutucusu olarak ya TX3 Evo Yada Hyper 212 evo düşünüyorum hangisini önerirsin?
TX3 EVO hakkında bir bilgim yok ama @Enes Doğan arkadaşım 2 sisteminede Hyper 212 EVO almıştı şuana kadar bir sorunu yok sıcaklıklar normal. Hyper 212 EVO'yu tavsiye ederim hocam. TX3 EVO kullanmadığım bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Ah keşke bir araştırsaydınız. İ3 4170 / R9 380 ile aldığınız fps nin çok daha fazlasını alırdınız. Her neyse hayırlı olsun nice fpsler

@Barış Özel Hocam H81M-P33 ile İ5 4460 almayı düşünüyorum.Peki bios güncellemeden o işlemci o anakarta oluyormu.
Uyuyor hocam sıkıntı yok.
Ah keşke bir araştırsaydınız. İ3 4170 / R9 380 ile aldığınız fps nin çok daha fazlasını alırdınız. Her neyse hayırlı olsun nice fpsler
Hocam oynadığım oyunlar belli BF4 ve GTA5. Bu yüzden bu kartın yeterli olacağını düşünüp sistemin kalanını dengelemeye karar verdim.

Gta 5'de nasıl bir performans alıyorsunuz?

Çok güzel bir sistem kurmuşsun. Sanırım ilerde SSD ile takviye edersin.

Bu konularda bayağı yeniyim. Wireless adaptör olmadan Wireless ağa bağlanamıyoruz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…