[Alındı] İ5 4460 ve GTX 970 tabanlı sistem

Sistemi 2 ay önce toplamıştım. 3 ay ceza yediğim için şimdi konu açtım.

Özellikler:

• İ5 4460.
  • MSI GTX 970 Gaming 100ME
  • MSI Z97-G43
  • Corsair VS450
  • Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600mhz
  • WD 1 TB HDD.
  • Zalman Z3 Plus
  • AOC i2269wm
  • G230
  • G300s
  • Klavyeyi yazasım gelmedi.
  • Windows Embedded 8.1 İndustry PRO

Oyun testleri:

10 farklı oyun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Warface:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

FAR CRY 4:

Resimler kalitesiz olduğu için 1 tane attım. Yarına kadar LG G3 ile çekip atarım.

Hocam testler için teşekkür ederiz. Yalnız monitörü sanırım yanlış yazdınız. Ortalama benim sistemin birebir aynısı.

Çok teşekkürler paylaştığın için, bende 4460 ve 970 alacağım önümüzdeki ay inşallah. Ama dolar gittikçe gidiyor ve fiyat artıyor. Sizce seçimleri beklemeli miyim ?

Sistemle ilgili daha iyi bir izlenim edinmek için birkaç adet fotoğraf daha yüklerseniz faydalı olacaktır.

O kasa acilen bir düzen istiyor. Kablolar bağımsızlığını ilan etmiş dostum, düzenli kablolama iyi bir hava sirkülasyonu demektir.
Monitörünüz gerçekten çok güzel!

Arkadaşlarım ile Rust oynarken onların sistemi oyunu bazen kapatıyor. Çünkü 8 GB RAM yetersiz kalıyor. Eğer tek 8 alsaydın ileride 16 yapabilirdin. Bana göre 8 GB RAM yetersizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…