[Alındı] İ5 4460 ve GTX 970 tabanlı sistem

Bence de 16 GB Ram gereksizdir. Ayrıca ben de istesem 16 GB yapabilirim. 4 slotum var ve 2'sini kullanıyorum.

Sisteminiz hayırlı olsun hocam. Ancak o kablolamaya bir özen göstermeniz lazım ki kasa içi hava sirkülasyonu sorunsuz bir şekilde işlesin.

@alfonyonzo55 Test amaçlı 8 saat witcher 2, farcry 4, ETS2 oynadım ekran kartı 70 işlemci 60 dereceyi geçmedi. Sıcaklık konusunda sıkıntım yok.
Boşta anakart ve işlemci 33 derece civarlarında.
Test videolarından da değerleri öğrenebilirsiniz. Yakında GTA 5'i de test edeceğim.

Öncelikle sistemin hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim . Sorum şu; ben de yaklaşık aynı sistemi toplayacağım. Monitörden memnun musun? 6ms ile bir sıkıntı yaşadın mı? Teşekkürler.

Monitörde display port bulunmakta çok iyi acaba 6 ms hissediliyor mu?

Ben zaten 1ms monitör ile test edip almaya karar verdim. 7ms'ye kadar hissedilmiyor. Hiçbirimiz Pro oyuncu değiliz. Ufak farktan sıkıntı yaşamazsınız. Farkı anlamazsınız. İPS ve Displayport olması da artı bir özellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…