[Alındı] i5 4460 ve GTX 970 Tabanlı Sistem

Bazı kişilerde gördüm, forumlarda, bazı yerlerde yükleniyor olabilir.
İşletim sistemini kendim kurdum dostum sistem boş geldi. Ancak şöyle bir ayrıntı paylaşayım, ne kadar kurumsal bir firma olursa olsun içeride bir ahbabınız varsa orijinal işletim sistemini çok rahat bir şekilde yükletebilirsiniz. Bu çok zor bir şey değil. Tabi bu vatan ile alakalı bir durum değil, iş ahlakı ve kişinin kendiyle olan bir sorunu.

Dostum öncelikle hayırlı olsun. Bende yazın i5 4590 + MSI GTX 970 li versiyonunu topladım. 67 derece iyi bir rakam GPU için fakat ben MSI ile karşılaştırırsam kartım 63 derecede sabit kalıyor hangi oyun olursa olsun. Dediğin gibi 4460 birazda olsa dar boğaz yapabilir. 4590 da ben yaşamadım. İşlemci soğutucusu olarak Cooler Master Vortex Plus öneririm memnunum. GTX 970 tam olarak 1080p de en yüksek ayarlarda oyun keyfi için birebir. 2K için orta seviyede. 4K ise LOL, CS : GO gibi oyunlarda iyi bir seçenek. Sıkıntısız ağız tadıyla kullanman dileğimle iyi oyunlar

İşletim sistemine, ayriyeten bir ücret vermek istemiyorum.İlginlendiğin için teşekkür ederim

@mmukoza
Sistemin güzel hayırlı olsun.
Ramlerin Dual Channel çalışmıyor yalnız. Onları gri slotlara tak.
Eyvallah teşekkür ederim de iki ram'i de siyaha takınca yine dual çalışıyor diye biliyorum ?

Yorumunuz için teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi Zaten 970'ler çok ısınmıyor, ayrıyetten msi afterburner gibi bir programla belli bir sıcaklık limiti koyulabiliyor. Kısacası güzel bir kart, bu tip güçlü ürünler için 60-70 derecede çalışma oldukça ideal.

Az önce cpuz ile memorylerime baktığımda dual çalıştığını gördüm.

@mmukoza
Anakart kitapçığına göre DIMM A2 DIMM B2 gözüküyor, yani gri slotlar.

@mmukoza
Anakart kitapçığına göre DIMM A2 DIMM B2 gözüküyor, yani gri slotlar.
Eki Görüntüle 122345
Ben de siz söyledikten sonra manual'i okudum, evet gerçekten de öyle yazıyor. Bunu okumadan önce aynı renk slotlara taktığımızda dual çalışır diye biliyordum, gerçi şuanda siyah slotlarda olmasına rağmen dual çalıştığını görüyorum, aylık temizlik esnasında ramleri de bir oynarım bakalım değişen bir şey olacak mı. İlginiz için teşekkür ederim.

Hocam oyun simgelerin sıralamak için ayrı bir uygulama herhangi bir şey kullandınız mi çok hoş duruyor da.
Evet, ben de bugün kurdum tesadüfen bu programa denk geldim, çok hoş özellikleri var, ismi Nexus Dock.

Hocam araştırdım kendi sitesinden cnet sitesine aktarıyor bir türlü indiremedim. Link atabilir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…