[Alındı] i5 4460 ve GTX 970 Tabanlı Sistem

Hocam bende biraz geç geldim ama ben i5 6400 + GTX 970 kurmayı düşünüyorum da 1 ay sonra coil whine sorunu oldu mu ?

Teknoloji şans işidir. Karşıdaki kişide veya kişilerde sorun olmazsa bile size olabilir. Bunun olmaz deyip garantisini biz veremeyiz. Bana kalırsa sosyalde bir konu açıp tüm GTX 970 kullanıcılarının görüşlerini alabilirsin. Böylece Coil Whine olayı kaç kişi yaşayıp yaşamadığına dair bilgi alıp karar verip satın alır veya almazsın.

Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, bir sorum var tüm bileşenleri kasa dahil monitör, klavye, fare hariç ne kadar verdiniz acaba?

GTA 5 Benchmark Videoları 5 dakika sonra yayınlanacaktır, youtube'un düzenleme işlemi sona erdiğinde videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Not : Overclock işlemi Asus GPU Tweak yazılımı ile yapılmıştır, GTA 5 teki ayarlar oyunu oynadığım özel ayarlardır, varsayılan ayarlar değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…