[ALINDI] İ5 4590 ve R9 380 tabanlı sistem

RotRot

Kilopat
Daha fazla  
  • İntel core i5 4590
  • Shappire r9 380 4 GB Nitro
  • Msi z97 PC mate
  • Zalman z3 plus
  • xigmatek Tauro 80+ 500 w
  • WD 1 TB HDD
  • Crucial 8 GB ballistix sport XT
  • AOC 21.5 i2269Vw
Sistem'i sipariş verdim en kısa zamanda elime ulaşacak. Sistem geldiğinde sizlere performans testleri yapacağım.
Birde shappire aldım bütçem ona yettiği için iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Umarım şanslıyımdır da benimki sağlam çıkar. :) Beklemede kalın tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire dışında sistem harika. İşlemci 4460 yapılıp Sapphire dışı bir marka da tercih edilebilirdi. Umarım sorun çıkartmaz. Z97 PC Mate'i sanırım indirimli olduğu için tercih ettiniz.

Yanlış Bilgilendirme !
Çok iyi yapmışsınız, Aynı GPU'ya Ejder resmi var diye 200 TL fazla vermek mi istiyorsun? AMD GPU kullananların çoğu Sapphire markasını tercih ediyor. Sakın aldırış etme, sisteminin tadını çıkarmaya bak dostum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı GPU'ya Ejder resmi var diye 200 TL fazla vermek mi istiyorsun?
Şaka yaptığını varsayıyorum. :) Sapphire'nin bir çok sürümü var. Evga GTX 980 S.C ile Evga GTX 980 KingPin aynı GPU'ya sahip. O zaman ahmak bu insanlar gidip 1000 TL fazla veriyorlar farklı modellere. :)

Dostum parçalar gelince testleri ve görüşlerini bekliyorum. Bende parçaları topladım ama kimse Sapphire önermiyor diye başka bir marka ekran kartı için para biriktiriyorum. 1,5 aydır Intel HD Graphic 4600 kullanıyorum :cry::cry::cry:

Sabrın sonu selamettir. Parçalar elime ulaşsın oyun testleri ve özellikle shappire ekran kartınının okadar kötülemeyi haketmediğini açık bir şekilde göstermeyi umuyorum.

Sistemin hayırlı olsun. Kart nasıl çıkacak, merak ediyorum. Nitro, Sapphire in yeni serisi. Ümidinizi kesmeyin hemen. Bir şans vermek lazım. Bakarsınız, arkadaşın yorumları doğrultusunda bundan sonra Sapphire önermeye başlarız. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı