[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 Fanın kablosunuda o küçük yere takın. Sonra o büyük 4 pinli yuvalı kabloyuda güç kaynağınızdaki kabloya takın.

Ekran kartından önce son kez kasanın içini komple resmini çekip atarmısınız? Bir kontröl edelim eksik birşeyimiz kalmış mı.

Şu şekilde birleştirdim hocam. Bunları kablo kontrolü altında arka tarafta saklayacağım.

Dosya Ekleri

• 1428785159521-813290218.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 378
İyi yapmışsınız da kasanın içini komple resmini çekip atar mısınız? Eksik birşeyimiz kalmış mı onları kontröl edecem de.

Hocam son fan olarak da öndeki fan kaldı. Onu da resimlerini çektim bir tane PSU kablosunu arkaya attım gene. İkisini birleştirip gene arkada muhafaza etmeyi düşünüyorum.

Tamam atacağım şimdi. Fan için düşüncenizi bekliyorum.

Bir kabloyu daha atmama gerek yokmuş. İlk attığım kabloda zaten 2 tane 4 lü yer varmış. Oraya taksam sorun olmaz demi.

Dosya Ekleri

• 1428785364748-1569910067.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 276
  • 1428785391577-1016275509.jpg
    137,2 KB · Görüntüleme: 265
Kablo yönetimine özen gösterin yeterli. Öndeki fan için dönüştürücünüz mevcut mu?

Yok hayır olmaz.

Pardon ya. Bu kablolar birbirine girmiyormuş Nereye takacağım bu ön fanın kablosunu ben.

Dönüştürücü mevcut değil ben de malesef.

Kutulardan çıkmaz mı hiç?

Hocam orda mısınız? Kusura bakmayın elektrikler kesilmişti. Şimdi geldi.

Çıkacağını pek zannetmiyorum. Daha sonradan bir dönüştürücü alıp takabilirsiniz ama sorun değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…