[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk başta korkma bu konu ile ilgili 10.000 tane video var zaten kısa kısa notlar al ilk başta sonra başla işe. İlk başta korkacaksın ama o ilk "tık" sesini duyduğun zaman için rahatlayacak,sevineceksin. Sonrası zaten çok zevkli olacaktır. Zaten takıldığın bir yer olursa buradan her zaman sorabilirsin.

Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. Daha yolun başı ama İşlemci kutusundan termal macun çıkmadı, ama videoda soğutucuyu takmadan önce işlemci üzerine termal macun şart dendi. Nasıl olacak?

Takıldığınız veya yapamadığınız bir yer olursa sormaktan çekinmeyin.

Takıldığınız veya yapamadığınız bir yer olursa sormaktan çekinmeyin.
Hocam 15 dakikadır anakartı kasaya koymaya çalışıyorum. Delirme noktasına geldim. İlk önce o plakayı yerine taktım onda sorun yok. Ama o plakanın arkasındaki çıkıntılar yüzünden bir türlü anakartı monte edemedim.

Plakayı ters takmış olabilirsiniz. Birde dikkat edin ben öyle yapıyorum hep. Ethernet portu alt tarafa gelecek. Plakayı da ters çevirip takar mısınız?

Plakanın doğru monte edildiğine eminim. Biraz daha uğraşacağım. Tekrar dönüş yapacağım.

Son düzenleme:
Fazla zorlamayın anakartı ve alt taraflara sürterek anakartın alt tarafına zarar vermeyin. Tepeden aşağı indirin. Sarı vidaları takıtnız değil mi kasaya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…