[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kasada anakart için gereken vidaları takdınız mı ?
Buradan yardım alabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kasaya temas eden vida tarzı şeyler var onun üstüne deliklere tam oturcak şekilde koyup, sonrada vidalarla üstten sıkmayı planlıyorum. Yanlışım mı var?

Ya şu an Facebook üzerinden Sosyal'deyim. Mobil tabi. Normal olarak mobilden şu an Sosyal'e giremiyorum. Girsem resim atacağım.

Kasayla temas eden vidaların rengi altın renginde mi?

Bir saniye. Resim atmaya çalışacağım.

@MchtSbrl95 Sistemin resmini atar mısın ? Merak ettim nasıl görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğiniz sarı vidanın beyaz olanı var ben de işte. Aynısı değil mi. Bana aynısı gibi geldi.

Vidaların resmini de çeker misin ? Bir de anakartı kasanın içine doğru getirip, anakarttaki deliklerin kasadaki uyan deliklerin üzerine gelenlere koy vidaları bir de öyle dene. ( Yani anakarttaki deliklerin kasada ki vida koyduğun deliklere denk geliyor mu onu kastettim )

Hocam o anakarttaki delikler tam uyuyor kasa üstündeki vidalara. Uymuyordu ben söktüm ikisini yerlerini düzgün olarak koydum hatta. Tek sorun o plakanın arkasındaki çıkıntılar yüzünden oturtamıyorum vidalara delikleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…