[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arka plaka sanki bana tam oturmamış gibime geldi. Plakayı söküp biraz daha direnç uygulayıp öyle takar mısın?

Bir de dediğim gibi arka plakayı çıkarın ters çevirip öyle takın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vidalar bu şekilde. Kasada monte edilmiş haldeydi zaten.

Tamam plakaya dediklerinizi uygulayacağım.

Hocam plakada sorun yok. Sadece o anakarttaki giriş çıkış yerlerini o plakaya oturtamıyorum. Plakalardaki çıkıntılar izin vermiyor takılıp kalıyor. Belli bir sistemi mi var takmak için oraya? Fazla yüklenmem mi gerek ya da üstten alttan mı takmam gerek? Ben karşısından yerleştirmeye çalışıyorum.

Olacağından garanti veremem ve sizin de kafanıza yatıyorsa eğer, isterseniz o çıkıntıları kırmaya çalışın.

Plakayı çıkardığım da anakart gayet rahat şekilde vidaların üstüne oturuyor. Dediğim gibi plakadaki çıkıntılar malesef engelliyor bunu

Kardeşim sana tavsiyem plakayla biraz oyna. Yani ters tak, direnç uygula üstüne, baktın olmuyor mu çıkıntıları kır at. Ama kesin olur diye de garanti veremem tabi.

Hocam en az 5 kere izlemişimdir onu. Doğru şekilde taktığıma eminim , dediğim gibi engelliyor anakartı o çıkıntılar. Benim plakada ek biraz daha çıkıntılar da var yalnız onu da söyleyeyim. O videodakinden ayrı olarak. Özür dilerim dikkatlice baktım aynıymış. Valla tıkanıp kaldım bu aşamada.

İyice bastırıp oturduğuna eminsiniz değil mi? Sağdan soldan köşelerden iyice bastırıp tam takıldığına eminsiniz.

Allah Allah. Bir tuhaflık var ya bu işte. Siz yine pes etmeyin yapmaya çalışın. Böyle böyle öğrenirsiniz. Tabi anakarta zarar vermeden öğrenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…