[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldu sonunda. Çıkıntıları hafif eğdim içeri doğru tam oturdu şimdi

Artık vidaları sıkabilirim üstten

Hadi gözün aydın Sevindim gerçekten kardeşim. Diğerleri kolay. Ön portları bağlarken sıkıntı yaşarsan yine sor. Çünkü genelde onlarda sıkıntı yaşıyorlar. Ya ters takıyorlar ya da yanlış yere takıyorlar.

Bu arada Anakart'ı nerden temin ettiniz?

Sinerji Bilgisayardan temin ettim. İnternet üzerinden.
Hocam Anakart ve PSU monte işlemini tamamladım. Şimdi neyi tavsiye edersiniz? Ne yapmam gerek ilk önce? Vaktinizi çalıyorum, lütfen hakkınızı helal edin.

O kadar çok kablo var ki PSU'da

Dosya Ekleri

• 20150411_004401.jpg
    210,3 KB · Görüntüleme: 478
Hiç sıkıntı değil. Helal olsun size. Mutlu olmanız yeterli. Şimdi kardeşim birlikte yapalım montajımızı birlikte sevinelim. Şimdi 4 Pinlik ATX12V kablosunu ve işlemcinin üzerindeki fanın kablosunu anakartın sağ üst tarafındaki CPU_FAN yere takın. 4 Pini kabloyu nereye takacam dersenizde oda sol üst tarafta yer alıyor.

Dediğim kabloda güç kaynağında Sarı-Siyah rengi var. Dortmund takımının renginde.

Bu işlemlerden önce mi sonra mı SSD'yi takayım peki ?

Kafam karıştı bir dakika

Siz dediğimi yapın yeterli. Onlar daha sonra yapılacak.
İşlemci soğutucusunun kablosunu taktım da. PSU'da iki tane sarı-siyah kablo var hocam. Birisi 4 pin + 4 pin kablo. Diğer kabloda üzerinde PGI-E yazıyor ikiye ayrılıyor bir yerden sonra.

Sadece 4 Pin'in birisini takmanız yeterli olacaktır. Bu anakartta sadece 4 pinlik yuva var çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…