[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece 4 Pin'in birisini takmanız yeterli olacaktır. Bu anakartta sadece 4 pinlik yuva var çünkü.
Hocam dediğiniz bağlantıları yaptım. Kasada kablo kontrolü vardı ama şimdiden anakartın üstü doldu gibi oldu ?

Kasada kablo yönetimi olmadığı için ve burdan kasayı tam inceleyemediğim için ne yazık ki o konuda yardımcı olamayacağım. Hah 24 Pinide yapmışsınız çok güzel. Şimdi SSD'yi kasaya monte edin.

Tabi varsa Harddisk ve Optik sürücüyü de.

Harddisk ve Optik sürücü şimdilik yok. SSD'yi takacağım bölümde böyle bir şey çıktı. Bu lazım olacak mı bana? Aynısından PSU kutusundan da çıktı. Sanırsam vida ama kasanın içinde yeterince vida var PSU'yuda kasadaki vidalarla monte ettim. Cehaletimden ötürü tekrar özür dilerim.

Bu bir işe yaramayacak. Bu ne işe yarıyor diye soracak olursanız. Bu sadece kasanın içindeki nemi çekiyor. Bunla bir işimiz yok şimdilik. SSD'yi kasaya monte ettiniz mi?

Tamam. Ettikten sonra SSD'nin Power Sata ve Veri Kablosunu bağlayın. Veri kablosunu bir ucunu SSD'ye diğer ucunuda anakarttaki sarı yere takın. Sata Power ve Veri Kablosunu resimdeki gibi takacaksınız. Veri kablosunun diğer ucunu da dediğim gibi anakarttaki sarı yere takın.

Dosya Ekleri

• sata_drive.gif
    9,2 KB · Görüntüleme: 319
Edemiyorum. Videoda yabancı bir arkadaş pat diye koyuyor vidaları sıkıyor da ben halledemedim.

O zaman yanlış vida kullanıyorsunuz. Diğer vidaları tek tek bir deneyin hangisi uygun ise onun kullanın.

Yok daha hiç vida falan takmadım da yamuk duruyor SSD. İlk yerine koyduğumda. Şu şekilde. Böyle dururken mi sıkacağım vidaları ?

Dosya Ekleri

• 20150411_013531.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 342
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…