[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SSD tam oturuyor vidalar sıkılmaya hazır şekilde oturuyor da yamuk duruyor işte SSD.

Bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum kardeşim ya.

Hafif yana yatık şekilde duruyor çok az da olsa. Bu şekilde sıksam vidaları sıkıntı olur mu?

Yok yok olmaz. Vidalarını sık ve sana dediğim kabloları tak.

Vidaları sıktım ama vida olmayan taraf yukarı aşağı oynuyor. Vidaları sıktığım halde ileri geri de hafif de olsa hareket ettirebiliyorum. Bu normal mi sence? Yoksa olması gerektiği gibi mi?

Vidaları biraz daha sıkılaştırırsan daha iyi olur aslında. Eğer olmuyorsa öyle kalabilir. Emin olun kasayı filan incelemeden görmeden birşey demek zor. Sizi böyle zor durumda bırakıp gitmekte içim el vermiyor. Lütfen beni biraz mahsur görün.

Ne demek. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ben halletmeye çalışırım size hayırlı geceler

Tamam peki. Yine bir sıkıntınız olursa biz her zaman burdayız. Siz yine bu rehberi izleyerek yapın. Aynı anakart sonuçta. Burdaki adımları takip ederek yaparsınız emin olun başarırsınız. Hayırlı geceler.

-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi basina yapmaya cesaretin ve bilgin yoksa dedigin gibi bekle ve bir bilen ile beraber toparla riske girip yakma sistemi. Simdiden iyi oyunlar. Hepsini ultrada oynarsin. Ileride 8 gb fazladan eklemede yapabilirsen mukemmel olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…